Hart voor Midden-Groningen

Normaal gesproken komen we in deze donkere dagen bij elkaar, vieren we samen feest of zien we onze vrienden op school, werk of vereniging. Dat kan door corona veel minder en daarom organiseert Marketing Midden-Groningen in samenwerking met de gemeente de komende weken 'Hart voor Midden-Groningen’. Een actie bedoeld om elkaar een hart onder de riem te steken.

Alle inwoners, scholen, dorpsverenigingen, kerken en ondernemers worden opgeroepen om iets bijzonders, liefs of attents te doen voor de mensen om hen heen. Bijvoorbeeld een kaartje sturen, een aardigheidje langsbrengen of een speciale actie bedenken waar je een ander blij mee maakt. Zo wil het Brandweermuseum een paar mooie wagens demonstreren bij een verzorgingshuis, om de bewoners een leuk verzetje te geven. Deelnemers van Werkpro bij de Heemtuin maken grote beschilderde harten met kerstverlichting erin voor alle verzorgingshuizen en begeleid wonen locaties. Voor de Fraeylemaborg staat ook al een groot hart te pronken. De organisatie heeft nog een aantal andere hartenacties in petto, die nog even een verrassing blijven.

Hart voor Midden-Groningen

Vogeltaartjes 

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk mensen een hart in hun raam zullen ophangen om de actie te ondersteunen, het liefst met een lichtje erin. Hopelijk brengt dit wat verlichting in deze donkere tijden. En zo kan iedereen straks in Midden-Groningen op hartenjacht, net als de berenjacht afgelopen voorjaar.

Heb jij een mooie actie bedacht, zelf of met anderen? Laat het ons weten! Wij verzamelen alle mooie acties in de huis aan huis kranten, op onze website en op onze Facebookpagina.
Publiceer je zelf iets over jouw eigen ‘hartenactie’? Maak dan gebruik van #hartvoormiddengroningen.

We maken er een warme decembermaand van!

Facebookmail