Agenda

27 juni 17.30-21.45 - Ondernemersdag Groningen

Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com, op initiatief van Gemeente Groningen en Interpolis, een evenement speciaal voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers die succesvol uit de startblokken willen schieten of verder willen groeien. De avond is bedoeld om ondernemers te helpen bij het zetten van de (vervolg)stappen in het ondernemerschap. De ondernemersdag vindt plaats op 27 juni in het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen.

Een greep uit het programma
De avond bestaat uit netwerktafels bemand door landelijke en regionale partners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk kennis op te doen over de administratieve en fiscale uitdagingen van een ondernemer, het volgen van een inspiratiesessie van een succesvolle ondernemer, het succesvol lanceren van een website, hoe je (nieuwe) klanten vindt en bindt en hoe je een geweldige verkooppitch geeft.

Waarom is deze Ondernemersdag zo van belang?
Eddy Bijleveld, Gemeente Groningen: “Uitval bij beginnende en kleine ondernemers is groot. Door naar de Ondernemersdag te gaan, wordt waardevolle informatie opgedaan die gelijk toepasbaar is om je onderneming nog verder aan te scherpen en te laten groeien. Aanwezigen zullen geïnspireerd en bomvol energie weer naar huis gaan!”

Aanmelden
Aanmelden is volledig kosteloos en mogelijk via Startersdagen

30 juni 13.00 - 17.00 uur - Dag van het Park

Wil je jouw bedrijf, verzameling en/of activiteit zelf onder de aandacht te brengen van het publiek dat de Dag van het Park bezoekt? Dat kan vanuit onze kraam met je eigen folders of ander promotiemateriaal. Je aanmelding zien we voor 21 juni.

20 - 21 juli 13.00 - 21.00 uur - Art Carnivale

Wil je jouw bedrijf, verzameling en/of activiteit zelf onder de aandacht te brengen van het publiek dat Festival Art Carnivale bezoekt? Dat kan vanuit onze kraam met je eigen folders of ander promotiemateriaal. Je aanmelding zien we voor 21 juni.