Agenda

24 augustus - Deadline aanmelding fotografieproject Noorderpoort College

In de week van 9 september trekken tweedejaarsstudenten van de opleiding Kunst & Multimedia (Noorderpoort College Groningen) onze regio in voor een fotografieproject in opdracht van Marketing Midden-Groningen. Doel is om Midden-Groningen zo mooi en veelzijdig mogelijk vast te leggen. De studenten gaan aan de slag met sportieve actiefoto’s en maken mooie portretten van ondernemers en hun organisaties. Ook muzikale en theatrale evenementen en stillevens van natuur en galeries / musea staan op het programma.

Heb je interesse om jouw onderneming of activiteit professioneel te laten fotograferen? Dan is dit het moment! Neem voor 24 augustus contact met ons op.

1 september - Deadline aanmelding UIT agenda herfst/winter 2019

Organiseer jij in oktober, november, december of begin januari één of meerdere evenementen of activiteiten? Wil je die terugzien op onze papieren UIT agenda, die breed wordt verspreid in Midden-Groningen en daarbuiten? En ben je lid van Marketing Midden-Groningen of ga je dat worden? Dan kun je meedoen aan de UIT agenda herfst - winter 2019/2020.

Geef uiterlijk 1 september je interesse aan. Stuur ons de volgende informatie:

  • Naam evenement / expositie / festival / optreden
  • Datum, tijd en locatie
  • Korte omschrijving in circa dertig woorden (voor vermelding op onze website mag je een langere omschrijving meesturen)
  • Rechtenvrije afbeelding(en)

Je lidmaatschapspakket bepaalt mede hoeveel evenementen / activiteiten, enz. wij van je op kunnen nemen.