Agenda

Overzicht agenda

 • 1 maart 2023 - Deadline aanleveren evenementen en activiteiten voor Uit Agenda Voorjaar / Zomer 2023
 • 20 maart 2023 - Deadline aanleveren folders voor voorjaarsverspreiding via Marketing Midden-Groningen

Zie voor de details verderop op deze pagina.

1 maart 2023 - Uit Agenda Voorjaar / Zomer 2023

Organiseer jij in de periode 9 april t/m 21 juli 2023 één of meerdere evenementen of activiteiten en wil je die terugzien op de papieren versie van de Uit Agenda? Stuur dan de volgende informatie:

 • Naam evenement / expositie / festival / optreden / etc.
 • Datum, tijd en locatie
 • Korte omschrijving in ± dertig woorden (voor vermelding op de online Uit Agenda mag je ook een langere omschrijving meesturen)
 • Afbeelding(en) in hoge resolutie (minimaal 1 MB), rechtenvrij
  Deadline aanleveren: 1 maart 2023

Lidmaatschap bepalend voor deelname

Om een plek te krijgen op deze kalender vraagt Marketing Midden-Groningen (MMG) je lid te zijn of worden van de vereniging. Het lidmaatschapspakket dat je hebt / kiest bepaalt hoeveel van jouw activiteiten per kalender kunnen worden genoemd (minimaal één, maximaal zes: zie Lidmaatschap voor alle informatie over tarieven en wat je daarvoor krijgt).

Oplage Uit Agenda

De Uit Agenda wordt breed verspreid in Midden-Groningen en daarbuiten en komt minimaal twee keer per jaar uit met een oplage van gemiddeld 10.000 stuks. Deelname aan de Uit Agenda betekent dus dat jouw activiteit bij heel wat mensen onder de aandacht kan worden gebracht.

Vermelding in online Uit Agenda

Wel een evenement op de planning, maar zie je een lidmaatschap (nog) niet zitten? Ook dan kun je informatie sturen. Evenementen kunnen altijd worden opgenomen in de digitale kalender en kunnen zo nodig gemakkelijk en snel worden aangepast.

Advertenties

Naast promotie voor activiteiten heb je bij de papieren Uit Agenda ook de mogelijkheid om te adverteren (ongeacht je lidmaatschap). Jij levert de informatie aan waarmee je wilt adverteren en MMG zorgt voor een mooie opvallende advertentie op de Uit Agenda. Dit kan een evenement zijn waar je extra publiciteit voor wil, maar de advertenties zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld speciale aanbiedingen bij jouw camping, winkel, restaurant of B&B.

Er zijn drie opties:

 • Advertentie ter grootte van 1/6 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 49,5 mm): € 50 (exclusief btw)
 • Advertentie ter grootte van 1/3 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 99 mm): € 75 (exclusief btw)
 • Advertentie ter grootte van 1/2 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 148,5 mm): € 100 (exclusief btw)

De advertenties moeten voldoen aan de volgende eisen:

 • Heldere en volledige informatie (kant en klare advertentie mag ook)
 • Goede foto’s in een hoge resolutie (minimaal 1 MB), rechtenvrij

Vol = vol: MMG behandelt de aanmeldingen voor evenementen en advertenties op volgorde van binnenkomst. Bij twijfel is er contact met je op om te overleggen over de mogelijkheden.

20 maart 2023 - Folderverspreiding voorjaarsronde via Marketing Midden-Groningen

Het is mogelijk om je eigen folders tegen een kleine vergoeding door Marketing Midden-Groningen (MMG) te laten verspreiden. Iedere keer als er een nieuwe Uit Agenda klaar is gaat MMG op pad, doorgaans twee à drie keer per jaar. Heb je interesse om jouw folders via MMG te laten verspreiden? Laat het weten! MMG verspreidt je folders dan bij de ± vijftig meest interessante adressen in de regio, zoals campings, restaurants en bibliotheken.

Per verspreidingsronde bedragen de kosten slechts € 10 (exclusief btw) voor leden van MMG en € 15 (exclusief btw) voor niet-leden. Meedoen met de komende voorjaarsronde? Zorg dan dat je folders uiterlijk 20 maart 2023 bij MMG binnen zijn, aangeleverd in vijftig bundels van tien folders.

Facebookmail