Agenda

Overzicht agenda

  • UIT Agenda Zomer/Najaar 2022
  • Folderverspreiding

Zie voor de details verderop op deze pagina.

UIT Agenda Zomer/Najaar 2022

Organiseer jij in de periode 16 juli t/m 30 oktober 2022 één of meerdere evenementen of activiteiten? Wil je die terugzien op onze papieren Uit Agenda Zomer/Najaar 2022, die breed wordt verspreid in Midden-Groningen en daarbuiten? Stuur ons dan de volgende informatie:

  • Naam evenement / expositie / festival / optreden / activiteit, enz.
  • Datum, tijd en locatie
  • Korte omschrijving in ± 30 woorden (voor vermelding op onze website mag je ook een langere omschrijving meesturen)
  • Afbeelding(en) in hoge resolutie (minimaal 1 MB), rechtenvrij

Deadline: 6 juni 2022

Het lidmaatschapspakket dat je hebt bepaalt hoeveel evenementen er per kalender kunnen worden genoemd (minimaal één, maximaal zes). De papieren kalender wordt normaal gesproken drie keer per jaar uitgebracht met een oplage van gemiddeld 10.000 stuks. Nieuwsgierig hoe het eruit kan zien? Kijk dan op een voorbeeld van een eerdere Uit Agenda. Daarnaast kun je ook kiezen voor een advertentie op de UIT Agenda.

Vol = vol: we behandelen de aanmeldingen voor zowel evenementen en activiteiten als advertenties op volgorde van binnenkomst. Bij twijfel nemen we contact met je op om te overleggen over de mogelijkheden. Evenementen kunnen altijd en op elk moment worden opgenomen in de digitale kalender op onze website en zo nodig gemakkelijk en snel worden aangepast. Je informatie stuur je naar UIT Agenda Zomer/Najaar 2022.

Folderverspreiding - uiterlijk 20 juni 2022

Als lid van Marketing Midden-Groningen kun je je eigen folders tegen een kleine vergoeding door ons laten verspreiden. Iedere keer als er een nieuwe papieren Uit Agenda klaar is gaan we op pad, doorgaans drie keer per jaar. Heb je interesse om jouw folders via ons te laten verspreiden? Laat het ons weten! Wij verspreiden je folders dan bij de ± vijftig meest interessante adressen in de regio, zoals campings, restaurants en bibliotheken.

De kosten bedragen slechts € 10 (excl. btw) per verspreidingsronde (voor niet-leden € 15 excl. btw). Meedoen met de zomerronde? Geef je interesse door en zorg dan dat je folders uiterlijk 20 juni 2022 bij ons binnen zijn, aangeleverd in 50 bundeltjes van tien folders.

 

Facebookmail