Agenda

23 januari - Nieuwjaars Domibo

Ben je lid, werk je in de horeca, toeristische, recreatieve of culturele sector of heb je een leuke winkel? Kom bijkletsen en nieuwe mensen ontmoeten op donderdagmiddag 23 januari 2020 op onze Nieuwjaars Domibo. Je bent van harte welkom tussen 15.30 en 17.30 uur. Het eerste drankje is voor onze rekening.

25 maart - vooraankondiging Algemene Ledenvergadering Marketing Midden-Groningen

Om alvast te noteren. Op woensdag 25 maart 2020 ben je als lid van harte welkom op onze Algemene Ledenvergadering. Datum, locatie en stukken volgen te zijner tijd.

Uiterlijk 30 maart - Voorstel indienen voor Prijsvraag Groeningen

Heb jij ideeën om natuurwaarden te koppelen aan duurzame bedrijvigheid op thema’s als duurzaam toerisme en recreatie, voedsel en/of circulariteit en biobased economie? En heeft jouw idee de potentie en uitstraling om een voorbeeld te zijn? Doe dan mee aan de prijsvraag van Groeningen.

Groeningen

Groeningen heeft als hoofddoel de eerste klimaatpositieve regio van Nederland te worden, waarin ecologie en economie elkaar aanvullen en versterken. Het gebied strekt zich uit over zes verschillende gemeenten in de provincies Groningen en Drenthe. Van Marumerlage en Leekstermeer in het westen tot de oevers van het Zuidlaardermeer in het zuiden en 't Roegwold en Schildmeer in het oosten.

Tot 30 maart 2020 kun je jouw projectvoorstel indienen. Alle details over de prijsvraag, de voorwaarden, deadlines van de verschillende rondes, enz. lees je op Prijsvraag Groeningen.