Agenda

30 september - Inloopochtend

Heb je Duitse folders en/of aanbiedingen voor de Duitse (en andere) toerist die de Groninger Marktendag op 3 oktober bezoekt? Kom je de UIT agenda herfst-winter 2019 ophalen? Wil je gewoon bijpraten met collega-ondernemers? Kom dan langs op onze Inloopochtend! Tussen 10.00 en 12.00 uur staat de koffie klaar op ons eigen kantoor, Hoofdweg 88 in Slochteren.

30 september - Deadline aanleveren Duitse folders en aanbiedingen voor Groninger Marktendag

Heb je van jouw organisatie Duitse folders of een speciale aanbieding voor Duitse gasten? Gratis toegang? Een kopje koffie met iets lekkers voor een lage prijs? Iets anders? En wil je die onder de aandacht brengen bij Duitse bezoekers? Breng jouw folders en aanbiedingen dan langs tijdens de Inloopochtend op maandag 30 september. Wij delen ze uit op de Provinciemarkt op donderdag 3 oktober. Natuurlijk zijn ook je Nederlandse folders en aanbiedingen welkom.

Groninger Marktendag

Jaarlijks op 3 oktober bezoeken vele Duitsers Nederland om hier hun nationale feestdag te vieren, de Tag der Deutschen Einheit. In de stad Groningen vindt daarom de Groninger Marktendag plaats. Dit jaar is deze markt uitgebreid met een Provinciemarkt. De zeven Groningse regio's presenteren zich hier en laten bezoekers kennismaken met allerlei lekkernijen, proeverijen en activiteiten. Samen met Meinardi uit Noordbroek en de Pompoenenschuur uit Kiel-Windeweer richt Marketing Midden-Groningen hier een sfeervolle herfsttent in.