Agenda

Overzicht agenda

 • Zondag 25 februari 2024 - Deadline aanleveren evenementen en activiteiten voor Uit Agenda Voorjaar - Zomer 2024
 • Vrijdag 8 maart 2024 voor 12.00 uur - Deadline aanleveren folders voor lenteverspreiding via Ontdek Midden-Groningen

Zie voor de details verderop op deze pagina.

25 februari 2024 - Uit Agenda Voorjaar - Zomer 2024

Organiseer jij in de periode 29 maart t/m 21 juli 2024 één of meerdere evenementen of activiteiten en wil je die terugzien op de papieren versie van de Uit Agenda? Stuur dan de volgende informatie:

 • Naam evenement / expositie / festival / optreden / etc.
 • Datum, tijd en locatie
 • Korte omschrijving in ± dertig woorden (voor vermelding op de online Uit Agenda mag je ook een langere omschrijving meesturen)
 • Afbeelding(en) in hoge resolutie (minimaal 1 MB), rechtenvrij
  Deadline aanleveren: 25 februari 2024

Lidmaatschap bepalend voor deelname

Om een plek te krijgen op deze kalender vraagt Ontdek Midden-Groningen (OMG) je lid te zijn of worden van de vereniging. Het lidmaatschapspakket dat je hebt / kiest bepaalt hoeveel van jouw activiteiten per kalender kunnen worden genoemd (minimaal één, maximaal zes: zie Lidmaatschap voor alle informatie over tarieven en wat je daarvoor krijgt).

Oplage Uit Agenda

De Uit Agenda wordt breed verspreid in Midden-Groningen en daarbuiten en komt minimaal twee keer per jaar uit met een oplage van gemiddeld 10.000 stuks. Deelname aan de Uit Agenda betekent dus dat jouw activiteit bij heel wat mensen onder de aandacht kan worden gebracht. Daarnaast verschijnt ongeveer tien keer per jaar een selectie van deze evenementen in de speciale Uit Agenda-rubriek in De Regiokrant.

Vermelding in online Uit Agenda

Wel een evenement op de planning, maar zie je een lidmaatschap (nog) niet zitten? Ook dan kun je informatie sturen. Evenementen kunnen altijd worden opgenomen in de digitale kalender en kunnen zo nodig gemakkelijk en snel worden aangepast.

Advertenties

Naast promotie voor activiteiten heb je bij de papieren Uit Agenda ook de mogelijkheid om te adverteren (ongeacht je lidmaatschap). Jij levert de informatie aan waarmee je wilt adverteren en OMG zorgt voor een mooie opvallende advertentie op de Uit Agenda. Dit kan een evenement zijn waar je extra publiciteit voor wil, maar de advertenties zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld speciale aanbiedingen bij jouw camping, winkel, restaurant of B&B.

Er zijn drie opties:

 • Advertentie ter grootte van 1/6 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 49,5 mm): € 50 (exclusief btw)
 • Advertentie ter grootte van 1/3 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 99 mm): € 75 (exclusief btw)
 • Advertentie ter grootte van 1/2 van 1 pagina (afmetingen: 105 x 148,5 mm): € 100 (exclusief btw)

De advertenties moeten voldoen aan de volgende eisen:

 • Heldere en volledige informatie (kant en klare advertentie mag ook)
 • Goede foto’s in een hoge resolutie (minimaal 1 MB), rechtenvrij

Vol = vol: OMG behandelt de aanmeldingen voor evenementen en advertenties op volgorde van binnenkomst. Bij twijfel is er contact met je op om te overleggen over de mogelijkheden.

8 maart 2024 - Folderverspreiding met voorjaarsronde Ontdek Midden-Groningen

Het is mogelijk om je eigen folders tegen een kleine vergoeding door Ontdek Midden-Groningen (OMG) te laten verspreiden. Iedere keer als er een nieuwe Uit Agenda klaar is gaat OMG op pad, minimaal twee keer per jaar. Heb je interesse om jouw folders via OMG te laten verspreiden? Laat het weten! OMG verspreidt je folders dan bij de ± vijftig meest interessante adressen in de regio, zoals campings, restaurants en bibliotheken.

Per verspreidingsronde bedragen de kosten voor leden van OMG slechts € 12,50 (exclusief btw), niet-leden betalen € 17,50 (exclusief btw). Meedoen met de komende ronde? Zorg dan dat je folders op tijd bij OMG binnen zijn, uiterlijk vrijdag 8 maart 2024 voor 12.00 uur. Lever aan in vijftig bundels van tien folders. Breng je de folders ongebundeld, dan betaal je een toeslag van € 10 (exclusief btw) aanvullend aan de gewone verspreidingskosten.

Facebookmail