Winkelcentrum De Hooge Meeren

Winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand is met ruim 100 winkels een van de grootste overdekte winkelcentra van Noord-Nederland. Alle bekende winkels zijn hier te vinden: de Hema, C&A, Kruidvat, Scapino, Xenos, Bruna, Blokker, Zeeman en ga zo maar door. Er zijn veel kledingzaken zoals Bonita, Elisa Mode, Miller & Monroe, Linchérie en Shoeby. Maar er zijn ook speciaalzaken te vinden waar de enthousiaste eigenaar of eigenares zelf achter de toonbank staat.

Een paar voorbeelden van deze gespecialiseerde winkels:

Suzannes Handwerkshop (Gorecht-Oost 6C) is de place to be voor handwerk workshops. Iedere woensdagmorgen is er handwerkcafé en wekelijks zijn er gespecialiseerde workshops. Bijvoorbeeld naaldvilten, patronen borduren, entrelac breien of een omslagdoek haken. In de winkel worden diverse garens van zeven verschillende merken aangeboden. Daarnaast worden er verschillende mooie stoffen, fournituren, brei- en haaknaalden, tassen, lint, leren labels, DMC borduurzijde en Vervaco borduurpakketten verkocht. Je vindt de handwerkshop aan de Gorecht-Oost 6C.

Vind je bij Suzanne vooral wol en garen, even verderop in het winkelcentrum is Het Stoffencentrum
(Gorecht-Oost 23) te vinden. Hier kun je stof kopen om kleding van te maken, maar ook tafelzeil, band, garen, sluitinkjes of van die leuke plaatjes voor op kinderkleding.

Bij Kaashuis Wrongel kun je vanzelfsprekend allerlei soorten heerlijke kaas proeven en kopen. Maar ook vers gebrande noten, olijven, tapenades, bier of wijn. De eigenaren Grietus en Marcel hebben overduidelijk lol in hun werk. In Martenshoek is een tweede vestiging van hun winkel te vinden.

Eigenaar Jos van der Laan van Bloemenwinkel van der Laan staat iedere dag vroeg op om verse bloemen te halen op de bloemenveiling Flora Holland. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel.

Suzanne's Handwerkshop

Kaashuis Wrongel

Bloemenwinkel Van der Laan

Rondom het winkelcentrum is voldoende parkeerruimte. Tussen de Hema en het Kielzog is een mooi plein aangelegd met terras en een waterspeelplaats voor kinderen. Heel erg leuk om hier in de zomer een broodje te eten terwijl de kinderen zich prima vermaken tussen de waterstralen.

Hier vind je een overzicht van alle winkels in De Hooge Meeren. Op hun Facebookpagina staan regelmatig winacties.

Facebookmail