Winkeltips

Wil je dat jouw idee hier ook bij komt te staan? Neem contact op! 

De Hooge Meeren

Vanaf 8 mei gaat de koopavond in Winkelcentrum De Hooge Meeren weer van start en kun je op vrijdagavond shoppen. Houd er wel rekening mee dat nog niet iedere winkel open is. Bel eventueel de desbetreffende winkel als je het zeker wilt weten.

Bloemenwinkel Buitenzinnig

De gezellige bloemenwinkel Buitenzinnig in Schildwolde is gesloten, maar alles kan nu op bestelling!

Langs de weg staan tulpen, violen en bolletjes (aan de Hondelaan: tweede huis na het tunneltje). Bloemen en boeketten bezorgt Francisca graag (gratis) in de omgeving. Afhalen kan ook: bel, app of mail voor je bestelling.

Voor meer informatie kijk je op Buitenzinnig.

Mulder Pot

Bij Mulder Pot, de winkel met alle mogelijke bakspullen in de molen van Kropswolde, kun je hele leuke koekjesvormen bestellen. Haasjes, eieren, haantjes of stencilsets om zelf de mooiste koekjes mee te bakken. De winkel is ook gewoon open. Ze verkopen eigen meel voor brood, banket en lekkere dingen zoals poffert.

Nieuwe oogst asperges

De nieuwe oogst asperges is klaar! Aspergeboerderij Doornbosch in Borgercompagnie heeft een aparte in- en uitgang gemaakt zodat klanten elkaar niet in de weg lopen. Bij ‘Sur Lie wijn en culinair’, ook uit Borgercompagnie, kan een kant en klare asperge maaltijd worden besteld.

Meinardi in Noordbroek heeft zelfs een heuse asperge drive-in. Een klant vertelt: ,,Je rijdt met de auto langs een kraam waar je je bestelling doet, vervolgens wordt het bestelde op een ton gelegd die voor de kraam staat. Daarna kun je betalen via een pinautomaat die aan een stok door het autoraam naar binnen wordt gestoken.” Geniaal! In het aspergeseizoen is de winkel in Noordbroek iedere dag open. Ze verkopen ook aardbeien.

Kijk voor meer info op Aspergeboerderij Doornbosch en Meinardi.

Zin in kant en klare aspergemenu's? Diverse restaurants bieden dit aan, kijk voor alle tips bij Thuis uit eten.

Boerderijwinkel Dallinga

Boerderijwinkel Dallinga in Zuidbroek heeft in sneltreinvaart een webshop geopend. Aardappelen, groente en fruit kunnen nu thuis bezorgd worden in een groot deel van de gemeente Midden-Groningen.

De Scharrelderij

De Scharrelderij met biologische streekproducten en scharrelvlees in Kiel-Windeweer is nog open. Ben je ziek of niet in de gelegenheid te komen, dan brengen ze de boodschappen bij je thuis, in een straal van tien kilometer rondom Kiel-Windeweer.

Varkentjes kijken en een ijsje eten kan op veilige afstand. De boerderijwinkel is iedere woensdag en zaterdag open van 11:00 tot 18:00 uur, en op vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur.

Boerderijwinkel Dallinga

De Scharrelderij

Facebookmail