Actief & Sportief

  • Work outs Gym Xtra Fit
  • Frisse neus
  • Ga de tuin in

Wil je dat jouw idee hier ook bij komt te staan? Neem contact op! 

Work outs Gym Xtra Fit

Juist nu is het heel belangrijk om fit en gezond te blijven. Sportinstructeurs Lydia en Dion van Oosten van Sportschool Gym Xtra Fit in Steendam zetten iedere dag work outs online. Van buikspieroefeningen tot cardio of pilates. Je kunt ze volgen op Facebook, Instagram of YouTube. De lessen zijn zeer gevarieerd en voor iedereen toegankelijk. 

Lydia van Oosten: "We krijgen ontzettend veel leuke reacties op onze online workouts. Mensen posten actie foto’s, taggen andere mensen die ook wel een beetje beweging kunnen gebruiken en geven aan welke workout ze graag online willen zien. Het is heel gezellig in de online wereld, we hebben leuk contact met onze deelnemers! We zijn super gemotiveerd en doen er alles aan om Nederland en de rest van de wereld fit en gezond te houden."

Blijf gezond met Gym Xtra Fit

Eénrichtingsverkeer bij het Knuppelpad

Frisse neus

De natuur in, dat mag gelukkig nog steeds - mits we dat niet allemaal tegelijk doen en we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden, tenminste. Het park bij Landgoed Fraeylemaborg is op dit moment nog gewoon toegankelijk. En ook bij 't Roegwold, rondom het Zuidlaardermeer en in het Adriaan Tripbos kan je nog heerlijk frisse lucht opsnuiven en genieten van het voorjaarszonnetje. Kijk bij Natuur voor meer informatie over de verschillende gebieden in Midden-Groningen.

Bij het Knuppelpad in 't Roegwold geldt momenteel eenrichtingsverkeer. Want elkaar passeren met 1,5 meter ertussen gaat op dit mooie vlonderpad écht niet lukken.

Foto: Wildemansheerd

Ga de tuin in

Kwekerij Tuingoed Foltz is nog open voor bezoek. Je kunt er terecht voor ontzettend veel soorten (bijzondere) planten. Maar bestellen kan ook! Maak een wandeling door de digitale tuin, oftewel de catalogus, bestel je planten en ze worden toegestuurd in een doos. Afhalen kan ook.

,,Terwijl het op een prachtige manier voorjaar wordt, wordt ieder van ons geconfronteerd met de effecten van een ongrijpbaar en ontwrichtend virus. Blijf ademhalen, denk aan mooie en dierbare zaken, misschien wel aan favoriete planten en mooie tuinen. En als dat kan: ga de tuin in!''

Andries Bierling & Bob Foltz van Tuingoed Foltz