Thuis uit eten

  • Restaurant De Boerderij, Slochteren
  • Van der Valk Zuidbroek
  • Van der Valk, Westerbroek
  • De Stenen Boog, Slochteren
  • Hotel Faber, Hoogezand
  • Cafetaria Gasterij De Driesprong, Slochteren

Wil je dat jouw idee hier ook bij komt te staan? Neem contact op! 

Restaurant De Boerderij

Restaurant De Boerderij bezorgt lekkere speciaalbiertjes en droge worst om de moed erin te houden. Voor € 18,50 brengen ze hun Maallust pakket bij je aan de voordeur. Bestellen kan via hun Facebookpagina of via de mail: info@de-boerderij.net.

Ook kun je online een cadeaubon of een bon voor een high-tea arrangement (high-tea voor 2 personen inclusief bezoek aan de Fraeylemaborg) kopen. Wanneer het restaurant straks weer geopend is, kan deze worden verzilverd. 

Vanaf volgende week wordt ook hun unieke mosterdsoep bezorgd, inclusief recept! Ook voor een lekkere high tea kun je een bestelling plaatsen, zodat je er thuis toch nog iets gezelligs van kunt maken.

Van der Valk, Zuidbroek

Als eerste Van der Valk restaurant in het noorden doet de vestiging in Zuidbroek mee aan Van der Valk Thuis. Online kun je voor-en hoofdgerechten, drankjes en desserts laten bezorgen. ,,Onze werknemers willen heel graag aan de slag. Ieder heeft in de keuken zijn of haar eigen werkplek, betalen gaat via Ideal en bij het bezorgen zetten we de maaltijd voor de deur. Alles gaat dus zo veilig mogelijk. We blijven wel op een afstandje staan om u even 'eet smakelijk' te wensen!”, vertelt directeur Kay Franke.

Van der Valk, Westerbroek

Bij het Van der Valk restaurant in Westerbroek kan eten worden afgehaald. ,,Onze keukenbrigade heeft een speciaal afhaalmenu samengesteld met de populairste gerechten van onze menukaart,” vertelt Marianne Durville. De gerechten kunnen op een afgesproken tijd worden opgehaald en parkeren kan voor de deur. Graag contactloos afrekenen.

Van der Valk Westerbroek

Van der Valk Zuidbroek

De Stenen Boog

Zin in een stukje vlees? Bij Restaurant De Stenen Boog (grillgerechten) in Slochteren kan online worden besteld en afgehaald.

Hotel Faber

Bij Hotel Faber in Hoogezand zijn hotelgasten vooralsnog van harte welkom. Het hotel is geopend en gasten kunnen dineren en ontbijten. Hotel Faber biedt ook catering aan en bezorgt lunches en warme maaltijden. Voor meer informatie kijk je op Hotel Faber.

Cafetaria Gasterij De Driesprong

Bij Gasterij De Driesprong in Slochteren blijft de cafetaria geopend voor afhaal. Desgewenst kunnen ze je bestelling ook naar je auto brengen. Bovendien gaat De Driesprong hun standaard menu's uitbreiden met extra afhaalmaaltijden. Daarnaast blijft het mogelijk om thuis of op locatie hapjes, salades en buffetten te laten bezorgen. Eet smakelijk!