Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stageband Jazz Orchestra

23 januari @ 20:00 - 22:30

18 gedreven musici zoeken het muzikale avontuur op en gaan op zoek naar de muzikale grenzen van een bigband. Een optreden van de Stageband Jazz Orchestra is een ongekende muzikale belevenis.

Een rijke klankwereld, absolute toptalenten en een perfect samenspel; een concert van Stageband Jazz Orchestra is een ongekende muzikale belevenis. Stageband Jazz Orchestra daagt jonge componisten uit de muzikale grenzen te verkennen in nieuwe composities en improvisaties. Naast eigen composities spelen ze moderne composities van grote namen als Bob Brookmeyer, Maria Schneider en Jim McNeely.

De big band uit Groningen bestaat sinds 1981 en mag zich tot de beste big bands van Nederland rekenen. Op zowel nationaal als internationaal won de band een groot aantal prijzen. De bezetting wordt gevormd door een mix van professionele musici, gevorderde conservatorium studenten en zeer gevorderde amateurs. Veel musici beheersen meerdere instrumenten en dat geeft ons extra flexibiliteit bij het ontwikkelen van arrangementen.

Tickets: normaal €14,50 en CJP €9,50.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

Facebookmail