Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solo Stories – In het licht (het verhaal van Karin Bloemen)

31 maart @ 20:00 - 22:00

In het licht is een aangrijpende monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek Mijn ware verhaal van Karin Bloemen. Gespeeld door Lisse Knaapen en met nieuwe muziek van Ellen ten Damme maakt de actrice diepe indruk.

Misbruik en angst draag je je hele leven mee. Ook wanneer een zangeres op het podium staat, kan ze niet helpen dat haar gedachten afdwalen. Terug naar een tijd waarin mishandeling en misbruik aan de orde van de dag waren. De mensen die haar moesten beschermen toen ze nog een meisje was, waren de mensen die ze leerde vrezen. Wat doet dat met je? En hoe breek je uiteindelijk uit die schaduwen?

Knaapen speelde eerder al de indringende monoloog met Emma wil leven en ook met haar rollen in SKY, Soldaat van Oranje en Intouchables maakte de actrice diepe indruk.

Gratis inleiding om 19:00 uur

Voorafgaand aan de voorstelling In het licht vindt een inleiding plaats. Bij aanschaf van een ticket krijg je automatisch toegang tot de inleiding. Deze inleiding wordt verzorgd door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat In het licht over? Waarom koos Solo Stories ervoor om het autobiografische boek Mijn ware verhaal van Karin Bloemen te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/theater/solo-stories/?mc_cid=ab1d4b381c&mc_eid=337dff8aad

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.