Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijfcafé

20 september 2021 @ 14:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 14:00 on day Third of the month, repeating until 20 juni 2022

Bibliotheek Hoogezand en dichter en organisator Gerard Rozeboom gaan samenwerken. Samen richten ze in de bibliotheek een Schrijfcafé op, die op 20 september 2021 om 14.00 uur van start gaat. Het doel van het Schrijfcafé is ontmoeting mogelijk maken tussen inwoners van Midden-Groningen en taalliefhebbers. Plezier in taal, inspiratie opdoen en je eigen talent ontwikkelen zijn de uitgangspunten.

De eerste bijeenkomst wordt er een “ikje” geschreven zoals bekend van de NRC. In vervolgbijeenkomsten zullen onder andere het schrijven van een mop en een fabel aan bod komen.

Elke derde maandag van de maand kun je vervolgens terecht in het Schrijfcafé. Letterlijk tussen de boeken wordt er onder het genot van een kop koffie of thee steeds een taalgevoelig thema uitgekozen. Naast koffie en thee serveren ze verrassende schrijfideeën waarmee je aan de slag kunt volgens je eigen regels. Je maakt gebruik van je eigen en elkaars creativiteit. Zodat je boordevol inspiratie weer naar huis gaat.  Iedereen, ervaring of niet, is van harte welkom.

 Meedoen met het Schrijfcafé is gratis. Opgeven kan via Bibliotheek Hoogezand.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
20 september 2021
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bibliotheek Hoogezand
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Gratis.