Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lavinia Meijer – Untitled 2

22 april @ 20:00 - 22:00

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige Untitled zet ze een duidelijk statement neer: muziek is de stem van de toekomst. Muziek geeft haar visie. Een visie waarmee ze muziek creëert voor een nieuwe stijlperiode. 

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled 2 aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled 2 een kijkje in de keuken van deze veelzijdige artieste.

Nieuw album

Vier jaar lang heeft Lavinia Meijer gewerkt aan Are You Still Somewhere, waarin ze originele, eigen composities combineert met haar lang gekoesterde droom om moderne componisten en muzikanten te interpreteren voor harp. Werken van Ryuichi Sakamoto, Ólafur Arnalds en Alexandra Streliskipasseren de revue, evenals samenwerkingen met de Nederlandse pianist Pieter de Graaf en punklegende Iggy Pop. Op 1 april 2022 komt haar nieuwe album Are You Still Somewhere uit via Sony Classical.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/theater/lavinia-meijer/?mc_cid=897c3cd0b7&mc_eid=337dff8aad

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.