Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E-Zone: koken zonder grenzen

24 november 2021 @ 16:00 - 17:30

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, beheers je het Nederlands op niveau NT2 en wil je meer met de Nederlandse taal doen? Doe dan mee aan E-Zone: taal voor jongeren. In dit project ben je samen met andere jongeren op een speelse en leerzame manier bezig met taal en zie je dat taal ook leuk en creatief is! Tijdens vijf bijeenkomsten ga je aan de slag met allerlei thema’s, waarover je ook zelf mag meedenken. In een gezellige en ontspannen sfeer oefen en leer je samen. Maar het allerbelangrijkste: plezier (voor taal) staat voorop.

‘’Met E-Zone geven we jongeren de kans om Nederland op allerlei manieren te ontdekken. Bijvoorbeeld met extra taalondersteuning via een app, maar ook door het stimuleren van persoonlijke competenties en talenten voor de toekomst.’’, zegt Anneke Tiddens, projectleider. “Samen met een coördinator kijken ze wat ze willen leren en oefenen als het gaat om taal, lezen en media. Zo geven we alle jongeren een gelijke kans!”

De eerste bijeenkomst is op woensdag 24 november. Het thema is dan: ‘koken zonder grenzen’ en je kunt gewoon komen of je eerst aanmelden via E-Zone: taal voor jongeren.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
24 november 2021
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Bibliotheek Hoogezand
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Organisator

Biblionet Groningen

Overige informatie

Kosten
Gratis.