Rust en vertier aan het Zuidlaardermeer

Aan het Zuidlaardermeer vind je Camping Meerwijck: een gezellige familiecamping, compleet met jachthaven, zandstrand en omringd door bossen. Het hoogseizoen is momenteel in volle gang.

Niels de Vrieze vertelt: ,,Deze zomer is er van alles te beleven bij ons. Elke woensdag en donderdag is er een rondvaart vanuit de camping, met een stop bij de vogelkijkhut. Tijdens de vaart leer je allemaal interessante weetjes en ontdek je de mooiste plekjes van het Zuidlaardermeer. Het leuke is dat de rondvaart ook voor inwoners van de gemeente bedacht is! Een leuk familie-uitje is geboren in Meerwijck.”

Elke zaterdag in de zomervakantie is er een festival op het dorpsplein van de camping. ,,Vaak is er live muziek en zijn er springkussens, en soms staat het dorpsfeest in het teken van een
thema. Zo hebben we op 13 augustus ons Dorpsfest XXL, met heel veel verschillende foodtrucks. Ook deze festivals zijn toegankelijk voor dagjesgasten. Altijd gezellig!”

Kamperen

Natuurlijk kun je ook kamperen op de camping. ,,Je kunt hier gewoon staan met je tent of caravan, maar daarnaast hebben we ook bijzondere huuraccommodaties. Bijvoorbeeld de Coco Lodge, waar je kunt kamperen in western stijl: zitten bij een kampvuur, heerlijk buiten eten, relaxen op een loungebank op de veranda van de saloon en in de avond je ontspanning zoeken in de hottub. Speciaal voor grote gezinnen zijn er de ruime chalets of safaritenten. En dat alles aan de rand van het water. Rust en vertier, je vindt het hier allebei!”

Kijk voor meer informatie op Camping Meerwijck. Op Campings vind je ook andere campings in de regio.

Facebookmail