Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openluchtspel De Gelaarsde Poes

7 september 2023 @ 20:00 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:00, repeating until 9 september 2023

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Op aanraden van de Gelaarsde Poes doet Jaap zich voor als markies om een prinses te kunnen trouwen. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

De eenenveertigste editie van het openluchtspel beloofd een hilarisch en spannend verhaal met veel interactie tussen acteurs en publiek. Don Duyns schreef deze parodie op het oude verhaal van De gelaarsde kat, Albert Secuur voert de regie en de muziek is vooral gebaseerd op de hits van Michael Jackson. Ook andere succesvolle stukken van Duyns zijn al gespeeld in Slochteren, zoals ‘Lang en Gelukkig’ (2018) en ‘Snorro’ (2019).

Details

  • Entree: € 15 volwassenen, € 8 voor kinderen t/m 14 jaar
  • Achter het koetshuis van de Fraeylemaborg
  • Tijdens de pauze en na afloop is er tijd voor ontmoeting, napraten en elkaar leren kennen onder het genot van een hapje en drankje
  • Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via de Fraeylemaborg
Facebookmail

Gegevens

Datum:
7 september 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL

Organisator

Fraeylemaborg

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.