Buitenfitness

Een nieuw fenomeen waar jong en oud van profiteren: buitenfitness. Kun jij wel een beetje powerrrrr gebruiken? Train dan je spieren op één van de fitnesstoestellen in de Beweegtuin in het Prinses Margrietpark in Sappemeer. Naast de toestellen is er ook een grote speeltuin. In het Outdoor Fitness Park in Foxhol kun je al je spiergroepen trainen. Er zijn oefeningen in de categorieën cardio, kracht, lenigheid en balans. In de speeltuin in Zuidbroek en op strand Meerwijck kan je oefenen met balanceren op de klimtoestellen. 

Houd je balans!

Tijd om uit te blazen? Dat kan op de bungelbank in het Slochterbos. Kan je daarna gelijk wat drinken bij restaurant De Boerderij.

Adresgegevens

  • Speel- en beweegtuin Prinses Margrietpark: Burgemeester Jonkerenstraat, Sappemeer (schommels, babyschommel, wip, huisje, klimrek, zandbak, huisje en beweegtuin met zeven toestellen)
  • Outdoor Fitness Park: Eiberlaan, Foxhol (meerdere buiten fitnesstoestellen, kabelbaan, voetbalveld)
  • Speeltuin Zuidbroek: Huygensstraat, Zuidbroek (zandbak, schommel, klimtoestel)
  • Strand Meerwijck: Strandweg, Kropswolde (klimtoestel en schommel aan het Zuidlaardermeer, waar veel wordt gezeild en gevaren. Aan het strand zit Beachclub Vifero)
Facebookmail