Restaurant de Boerderij

De Boerderij is een veelzijdig horecabedrijf op landgoed Fraeylemaborg. Lunchen met de voeten in het gras, genieten van een vers bereidde latte met huisgemaakte taart, highteaën met vriendinnen, proeven van een van de speciaalbieren of dineren in de sfeervolle heerenkamer. Ook voor feestelijke en verdrietige samenkomsten en vergaderen in een landelijke omgeving is de Boerderij uitstekend geschikt.

Kijk uit naar de zonovergoten terrasdagen, wanneer het buiten goed toeven is en er genoten kan worden van al het lekkers dat op de lunchkaart staat. Hoe klinkt een club sandwich met gerookte zalm of kip, een stuk hartige taart of een huisgemaakte brownie?

Bezoek de naastgelegen Fraeylemaborg (ingericht als trouwlocatie en museum) of een expositie in het bijbehorende koetshuis, beide op loopafstand. Of maak een korte of lange wandeling in een prachtig Slochterbos, het park achter de borg.

Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk je op Restaurant de Boerderij

Facebookmail