Met Meer Cultuur / Cultuurwerkplaats BC47

De stichting Met Meer Cultuur (MMC) is in 2003 opgericht. Er is begonnen met een beperkt aanbod van enkele cursussen en een jaarlijks te organiseren koorproject. Gestaag is het aanbod uitgebreid en realiseerde de stichting MMC een divers cursus aanbod van theater, gitaar, grimeren, schilderen, djembee, geluidtechniek, internationale dans, streetdance en boekbesprekingen en diverse grotere projecten.

Eén van de voornaamste culturele activiteiten waar MMC zich mee bezig houdt is het theater, waar diverse voorstellingen en presentaties te zien zijn. Naast het theater en alle workshops, focust MMC zich ook graag op jongeren. MMC wil iedereen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen in de creatieve sector. Zo is er onder meer een filmwerkplaats opgezet en kunnen jonge muzikanten bandcoaching krijgen.

Daarnaast wordt er gewerkt aan de realisatie van een Cultuurwerkplaats op Borgercompagnie 47: BC47. De woonboerderij en de locatie zijn opgedeeld in woonruimtes en een zelfstandig beheerde recreatieve ruimte voor activiteiten aan de achterzijde, binnen en buiten. De ruimte en de faciliteiten staan in dienst van de stichting MMC en andere culturele initiatieven voor diverse doelgroepen.

Voor meer informatie, het actuele cursusaanbod en de programmering in het theater kijk je op Met Meer Cultuur.