Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woordtalenten

28 oktober 2022 @ 20:00 - 23:00

Taalliefhebbers halen al sinds 2017 hun hart op tijdens Woordtalenten, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen. In een sfeervolle setting brengen 23 schrijvers en dichters hun eigen werk voor het voetlicht, waaronder Erwin de Vries. De Groningse zanger draagt eigen gedichten voor ter ere van het vijfjarig jubileum van Woordtalenten.

De deelnemers vormen een mooie mix van jong en oud, amateur en professional, talent en door de wol geverfd. Naast Erwin de Vries zijn er optredens uit de regio van Ineke Blaauw-de Meij, Joyce Bodewes, Tineke Boersema, Refia Doevendans, Monique de Greef, Albert Greven, Louis Hagen, Jessica Kersaan, Anke de Klerk, Bianca Kleijwegt, Paula Laning, Romano Liu, Ingeborg Nienhuis, Trijny Puister-Wolf, Chantal Ramaker, Remda Spoelstra, Edo Staal, Inge Stuut, Gerardo Insua Teijeiro, Nico Torrenga, Ruurd van der Weij en Eddy Wullink.

Passende livemuziek van zanger Krzysztof Groen omlijst de bijdragen. De presentatie is in handen van Eltje Doddema. Dichter Gerard Rozeboom is initiatiefnemer en organisator van Woordtalenten. Kom dus luisteren naar korte verhalen, gedichten en muziek, zowel in het Nederlands als Gronings.

Details

  • Reserveren is noodzakelijk en kan via info@woordtalentenmiddengroningen.nl
  • Het eerste kopje koffie of thee met cake krijg je gratis aangeboden en er worden hapjes geserveerd
  • Voor meer informatie kijk je op Woordtalenten

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
28 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hotel Faber Hoogezand
Meint Veningastraat 123
Hoogezand, 9601 KE Netherlands

Organisator

Woordtalenten

Overige informatie

Kosten
Gratis.