Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandering Fire & Hidden Giants

26 maart 2023 @ 14:00 - 17:00

Kunst & Cultuurhuis De Ent in Hellum presenteert op zondag 26 maart twee Groningse bands: Wandering Fire en Hidden Giants.

Akoestische gitaren en meerstemmig vocalen vormen de belangrijkste ingrediënten van de sound van Wandering Fire. Het ensemble put inspiratie uit romantische en naturalistische gedichten. De melodische luistermuziek van Wandering Fire wordt wel vergeleken met bands als Crosby, Stills & Nash en Darlingside die qua opvatting en geluid in dezelfde traditie staan.

De bezetting van Wandering Fire bestaat uit: Guus Drentje: zang , gitaar, Reinaert Hulleman: zang, gitaar, Donald van Tol: zang, gitaar, Coen Noordman: zang, percussie.

Na de pauze is het de beurt aan Hidden Giants: een Groningse indie popband, met oud-Helmster Sjoerd de Boer in de gelederen. Hun zelfgeschreven en zelfgeproduceerde songs vinden hun inspiratie in bands als Radiohead, Snowpatrol en Saybia. In de schaduw van deze reuzen is de tijd van verstoppen voorbij. Tijd om de mysterieuze en opzwepende songs met de wereld te delen.

De bezetting van Hidden Giants bestaat uit Raimon Smit: zang, gitaar, Roel Smit: gitaar, tweede stem, Sjoerd de Boer: bas en backing vocals en Rob Vergonet: drums.

Details

  • De Ent is open vanaf 13:30 uur.
  • De muziekmiddag begint om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
  • De entree is vrij.

Kijk voor meer informatie op Kunst- & Cultuurhuis De Ent.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/kunstencultuurhuisdeent

Locatie

Kunst- en cultuurhuis De Ent
Bovenpad 13
Hellum, 9627 PN

Overige informatie

Kosten
Gratis.