Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Programmapresentatie seizoen 2022-2023

19 mei 2022 @ 20:00 - 22:30

Directeur Ids Dijkstra neemt je mee langs de voorstellingen van het komende theaterseizoen. Muziek, Dans, toneel, bij Kielzog is er van alles te beleven! Bij de programmapresentatie geven Rob Mostert, Jeroens Clan en Jan Henk de Groot een speciale presentatie. De tickets zijn gratis, maar wel op reservering. 

Naast de drie acts die deze avond te zien zijn heeft Kielzog Jan Henk de Groot, Bert Hadders en Erwin de Vries gevraagd om elk twee nummers te schrijven. Vanaf 19 mei zijn deze nummers tot oktober exclusief te beluisteren op de site van Kielzog. Tijdens de programmapresentatie krijgen alle bezoekers een CD van deze nummers mee naar huis.

Rob Mostert

Rob Mostert is een Nederlandse hammondorganist. Hij is regelmatig te zien op Nederlandse en buitenlandse festivals en jazzpodia. In 2013 kwam zijn album Go Big Or Go Home met de Rob Mostert Hammond Group uit. Met het repertoire van dit album tourde hij met de Rob Mostert Hammond Group door binnen en buitenland. Hoogtepunt waren de vier concerten op het Rochester Jazz Festival NY USA.

Jeroens Clan

Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Ze kennen elkaar sinds de brugklas van de middelbare school, waar ze samen voor het eerst op het podium stonden. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes. ​Op dit moment staat Jeroens Clan in de Nederlandse theaters met hun debuutvoorstelling Tere Zieltjes, onder regie van Pieter Bouwman.

Jan Henk de Groot

Hij is bekend van zijn Groningstalige muziek, dat bekroond is met onder andere de Grote Prijs van Nederland publieksprijs in 2001 en de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs in 2014 voor zijn album Weerom. Een geweldige entertainer, zanger én verhalenverteller die je meeneemt op reis door zijn leven.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
19 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/theater/programmapresentatie-seizoen-2022-2023/?mc_cid=da66535d35&mc_eid=337dff8aad

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Gratis.