Eem Aans

Eem Aans is een volwaardig restaurant waar jongeren met een licht verstandelijke beperking een werk- en dagbestedingsplek hebben. In 2020 is Eem Aans uitgeroepen tot beste lunchroom van Midden-Groningen, in februari 2021 zijn ze bekroond tot beste game change restaurant van Nederland met een thuisbezorgd award, en in 2022 is Eem Aans uitverkoren tot beste restaurant van Midden-Groningen. Hier zit je goed dus!

Eem Aans biedt een keur aan vers gemaakte specialiteiten, een ruime bierkaart en een plek om heerlijk uit te rusten bij een kopje koffie of een heerlijk glaasje met diverse bittergarnituren. Met een ruim assortiment aan vega en vegan.

Nieuw is Vrouger: het kleinste all you can eat restaurant van Nederland, compleet ingericht in de jaren ’70 stijl. Hier kun je dineren met klassiekers uit grootmoeders keuken. Groepen tot twintig personen kunnen hier rustig 'apart' zitten.

Ontdek de sfeer van vroeger, de kwaliteit van nu en de gezelligheid van mooi Muntendam!

Openingstijden

  • Donderdag t/m zondag 16.00-19.45 uur

Bij mooi weer is Eem Aans ook in het hoogseizoen geopend en kun je lekker buiten op het terras zitten. Meer informatie vind je op Eem Aans.

Facebookmail