Camping de Veenborg

“Vroeger ging ik met mijn vader en moeder op vakantie in precies zo’n caravan… ”

Die tekst horen ze bij Camping de Veenborg regelmatig wanneer hun gasten de Oldtimer Caravans binnenstappen. De camping beschikt over vier oldtimer verhuurcaravans, waarin je je terug in de tijd waant: de Kip uit 1978, de Chateau uit 1979, de Knaus uit 1983 en de Tabbert Comtesse uit 1985. Alle Oldtimers zijn volledig ingericht en ook het beddengoed is aanwezig. In de koelkast staan al een paar drankjes voor je klaar! 

Camping de Veenborg ligt tussen de prachtige natuurgebieden ‘t Roegwold, de Onlanden en het Zuidlaardermeergebied in. Er liggen meerdere fietsroutes voor je klaar. Tegenover de camping ligt het Winschoterdiep, dus denk eraan je visspullen mee te nemen als je op de camping komt! De Borgmeren waar je heerlijk kunt zwemmen is tien minuten fietsen van de camping. Meer zin in een dagje stad? Na tien kilometer trappen sta je al in het centrum van Groningen.

Met een weids uitzicht over het Groningse platteland ervaar je hier rust en ruimte. Kom kamperen op de Veenborg! Voor meer informatie kijk je op Camping de Veenborg.

Fotograaf: Wilco van der Laan

Facebookmail