Art Studio BAMbeeldend

Creëren betekent voor Brenda Hardijk zichzelf uitdagen om gedachten en gebeurtenissen om te zetten in drie- of tweedimensionale vormen en te spelen met structuren en kleur. 'Vrouw in beweging' staat centraal in haar werken. Ze werkt daarnaast ook met andere onderwerpen en thema’s, waardoor verrassende vormen ontstaan.

Haar kennis heeft Brenda Hardijk vooral opgedaan in de afgelopen 25 jaar dat zij in het noorden woont. In deze periode volgde ze gerichte cursussen, opleidingen en workshops en nog steeds blijft ze nieuwsgierig naar nieuwe materialen met hun technieken. Dit geeft haar mogelijkheden om grenzen te verleggen.

Hoofdzakelijk bestaan de ontwerpen van Brenda Hardijk uit keramiek, maar ook brons, beton, epoxy, glas en encaustic kom je tegen in haar werken. Daarbij blijft ze experimenteren met nieuwe vormen en materialen.

Haar studio is inpandig gelegen in het voormalige ouderlijke woonhuis van Aletta Jacobs, de eerste vrouwelijke Nederlandse arts en voorvechtster voor vrouwenkiesrecht.

Workshops en opdrachten

Werk in opdracht geeft Brenda Hardijk voldoening en uitdagingen. Samen met een opdrachtgever bespreekt ze de wensen en van hieruit verlegt ze grenzen om tot vernieuwende beelden te komen. Ook kun je verschillende workshops volgen. In de maanden januari t/m mei zijn dat workshops van Klei naar Beeld en 's zomers korte zomer workshops RAKU.

Art Studio BAMbeeldend doet mee aan Rondje Midden-Groningen.

Meer informatie over Brenda Hardijk, haar kunstwerken, datablokken voor workshops, enz. vind je op Art Studio BAMbeeldend.

Coronabeheersmaatregelen

Wil je de beelden en objecten in het echt bekijken, dan ben je van harte welkom in de kunstgalerie, huis en tuin van Art Studio BAMbeeldend. Bel vooraf om een dag en tijd met elkaar af te spreken. Bij mooi weer is het ook heerlijk toeven op één van de zitjes in de tuin. Zo kun je in alle rust de indrukken in je opnemen. Alles op uiteraard op gepaste afstand en voor de nodige (voorzorg)voorzieningen is gezorgd.

Tijdens de zomermaanden biedt Brenda Hardijk korte zomer workshops RAKU aan. Op haar eigen website vind je meer informatie inclusief nieuwe datablokken.

Facebookmail