Het Ontvangershuis

Logeren in een circa 250 jaar oud monument met een rijke historie? Dat kan in Het Ontvangershuis. Ooit was de plaatselijke bierbrouwerij hier gevestigd. De naam “Ontvangershuis” komt echter uit de periode rond 1900, toen de ontvanger van de plaatselijke belastingen er gevestigd was.

Het pand is geheel gerestaureerd en voldoet weer geheel aan de eisen van deze tijd. Er is keuze uit twee tweepersoonskamers, die beide optioneel kunnen worden voorzien van een extra bed. ’s Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt in het gezellige huiskamercafé.

Het Ontvangershuis is gelegen in een historische entourage en bevindt zich direct naast de Fraeylemaborg. Het bijbehorende park en het bos hebben romantische kenmerken van de Engelse landschapsstijl. Behalve de Fraeylemaborg zijn er in de buurt ook talrijke andere monumentale gebouwen
zoals de Geertsemaheerd, het Regthuis, de Juffertoren, diverse oude kerkjes en bezienswaardige koren- en watermolens. Door het ontbreken van industrie en de aanwezigheid van water, groen en rustige binnenwegen is dit gebied uitstekend geschikt voor een actieve wandel-, fiets- of watersportvakantie.

Voor meer informatie kijk je op Het Ontvangershuis

Facebookmail