Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Essity 7km van Martenshoek

29 september @ 11:00 - 17:00

Voor de vijftiende keer kun je meedoen aan de Essity 7km van Martenshoek of de lopers aanmoedigen vanaf de zijlijn. Wil je meelopen? Je kunt kiezen voor diverse deelnemerspakketten en je zowel vooraf aanmelden als op de dag zelf. Alleen voor de G-loop en lopen in teamverband moet je je vooraf aanmelden.

Kom je vooral aanmoedigen, sla dan je slag op de jaarmarkt die een groot deel van de Meint Veningastraat beslaat of bij de ondernemers in Martenshoek die deze dag hun deuren gastvrij openzetten. Of laat je inspireren door het goede doel, Stichting De Toverboom.

Goede doel 2019: Stichting De Toverboom

Ieder kind en iedere jongere heeft recht op een plek in de maatschappij ongeacht beperking, financiële status ouders, land van herkomst of geloofsovertuiging. En ieder kind heeft recht op talentontwikkeling ongeacht in welk hokje de maatschappij denkt ze te kunnen plaatsen. Daarom biedt Stichting De Toverboom op wekelijkse vaste tijden steeds weer terugkerende grote activiteiten, zonder iemand uit of buiten te sluiten. Daarmee beoogt ze de ontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren en de afstand tot de maatschappij te verkleinen, zodat zij zich ontwikkelen tot volwassenen die vol zelfvertrouwen standvastig en zelfredzaam in de samenleving staan.

Om deze kinderen en jongeren zich te laten ontwikkelen is het belangrijk dat zij mogen ervaren dat ze ertoe doen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is van essentieel belang om te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan die vanuit hun eigen omgeving minder voor de hand liggen. Denk hierbij aan school, hobby’s en sport, oftewel het durven ontdekken van de eigen talenten en mogelijkheden.

Essity 7km van Martenshoek

De Essity 7km van Martenshoek is een jaarlijks terugkerend loopevenement met start en finish aan de Sluiskade, in het centrum van Martenshoek. Een jaarmarkt, koopzondag, verschillende activiteiten en optredens omlijsten het loopevenement. Jaarlijks ondersteunt de Essity 7km van Martenshoek een goed doel.

Kijk voor details over onder meer meelopen, het programma en Stichting De Toverboom op Essity 7km van Martenshoek.

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Martenshoek
Martenshoek,

Organisator

Essity 7KM van Martenshoek
E-mail:
info@de7km.nl
Website:
http://de7km.nl/

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.