Boerderijcamping De Fruitgaard

Boerderijcamping De Fruitgaard ligt precies waar het zegt: midden in een boomgaard. Sinds 1999 teelt de familie Bosschaart appels, kersen, peren en pruimen in Noordbroek. De camping met elf plaatsen ligt tussen de pruimenbomen. Je ervaart het weidse uitzicht over het Groningerland binnen de windschermen die de fruitbomen vormen. In het voorjaar kijk je uit over de gele koolzaadvelden en geniet je van de bloeiende fruitbomen. 's Zomers wuift het graan op de wind en zie je het fruit groeien en rijpen.

De Fruitgaard ligt aan de rand van de gemeenten Midden-Groningen en Oldambt, vlakbij een fietsknooppuntenroute. Met de fietsroutes en andere informatie ontdek je beide heel gemakkelijk. Vlakbij liggen twee van de tien molens in en naast Midden-Groningen, de Noordermolen en de Westerse Molen.

Allerhande lekkers haal je in de plattelandswinkel zoals zelfgemaakte jams, gelei's en geweckt fruit onder de naam Grunneger heerlijckheid. Natuurlijk kun je ook genieten van het pure eigen fruit, afhankelijk van het seizoen. Of ga voor de Groningse lekkernij: een plak poffert.

Zowel tenten en caravans als campers zijn welkom. Liever een stacaravan? Dat kan. De camping beschikt over één stacaravan voor twee tot vier personen.

Meer informatie vind je op Boerderijcamping De Fruitgaard.

Facebookmail