Blotevoetenpad

Een picknick midden in de vijver, met je blote voeten over wiebelige planken of lekker door de modder. Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg is altijd al een feest, maar in de zomermaanden juli en augustus wordt het een nieuwe belevenis. Trek de schoenen en sokken uit en beleef het Blote Voeten Pad in het Slochterbos! Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.

Voelen met je voeten hoe grond aanvoelt, op een pad langs struiken, bomen en planten die je kunt voelen en ruiken. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms in de follies, verrassende gebouwtjes. Dit Blote Voeten Pad is circa 3,5 kilometer lang en na afloop is er mogelijkheid tot het wassen van je voeten.

Ook bij het Mammoetpad in de Heemtuin kun je lekker op pad. Spannende bruggetjes vlak over het water, met je blote voeten in de blubsie, een vlot over het water trekken, sluipen door het hoge riet. Hier zijn ook klimtoestellen en een uitkijkpost.

Facebookmail