Villapark Schildmeer

Zie de zon op het water schijnen bij Villapark Schildmeer. Dit kleinschalig opgezette recreatiepark is gelegen aan de oevers van het Schildmeer, aan de rand van het dorpje Steendam. Vanuit je vakantievilla aan de oever stap je zo in je eigen zespersoons sloep (tijdens een verblijf in het hoogseizoen) en ontdek je de provincie Groningen via zeshonderd kilometer aan vaarwegen. In de buurt blijven om te surfen of te kajakken met materiaal uit de surfshop op het park kan natuurlijk ook. Laat de kinderen spelen op het zandstrandje of het speelveld. Tegenover het park ligt een golfcourse met 9 holes. Beleef de vrijheid, natuur en het avontuur van dit bijzondere villapark. 

,,Als je op de sup staat zie je veel meer en gebruik je al je spieren, dus het is niet alleen leuk maar ook een heel goede training!” Jack van der Laan van Surfcenter aan het Schildmeer verkoopt en verhuurt sups voor zwel beginners als gevorderden. ,,Het is prachtig om door het natuurgebied bij Woudbloem te suppen, of door het historische Appingedam. Ook voor kinderen is het heel erg leuk, zeker op de opblaasbare sups. Een ideale activiteit voor in de vakantie!”

Ideaal dus voor een actieve vakantie, maar ook de perfecte plek om heerlijk te relaxen. Voor meer informatie kijk je op Villapark Schildmeer.

Facebookmail