Vermelding op Visit Groningen

Heb jij al een pagina op de overkoepelende provinciale website Visit Groningen om zo mee te profiteren van het grote aantal bezoekers dat deze website trekt? Kijk dan of je er nog op de juiste manier op staat. Ontbreek je nog? Meld je dan aan. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Jouw organisatie heeft al een pagina op Visit Groningen

Heb je in het verleden al een pagina aangemaakt op Visit Groningen? Kijk dan of de tekst en de foto's nog passend zijn. Je hebt daarvoor zelf inloggegevens en je voert je gewenste wijzigingen zelf door. Kijk voor aanvulling ook eens op onze website, social media of artikelen. Je mag hieruit overnemen wat je wilt. Vergeten hoe het ook al weer werkt? Kijk dan op de handleiding Locatie bewerken.

Jouw organisatie ontbreekt nog op Visit Groningen

Heb je nog geen pagina op Visit Groningen? Meld je dan aan voor een eigen pagina door het formulier Aanmelding gratis online bedrijfsvermelding in te vullen. Marketing Groningen (beheerder van Visit Groningen) kijkt het ingevulde formulier na en zet alles online. Vervolgens krijg je inloggegevens en een handleiding zodat je je vermelding vanaf dat moment zelf kunt aanpassen en bijhouden. Voordeel: je ziet al hoe de pagina is opgebouwd en daardoor is het makkelijker om te beoordelen wat je wilt veranderen. Bekijk enkele voorbeelden voor je eigen insteek zoals de faciliteiten die je biedt, inzomen op diverse activiteiten of jouw persoonlijke verhaal.

Jouw evenement op Visit Groningen

Naast een eigen pagina op Visit Groningen kun je jouw evenement ook zelf doorgeven voor vermelding in de Uitagenda op deze overkoepelende provinciale website. Dat kan via Evenement aanmelden. De handleiding Evenement aanmaken helpt je een eind op weg.

Vraag hulp

Ongeacht of je wel of nog geen vermelding op Visit Groningen hebt, je kunt Ontdek Midden-Groningen altijd vragen om mee te kijken of mee te lezen. Wel pas je zelf je pagina aan en/of vul je het formulier in op Visit Groningen te komen. Hebben wij ooit teksten over jouw organisatie gepubliceerd, bijvoorbeeld een artikel in de krant of een tijdschrift, of foto's laten maken en wil je die (ook) gebruiken? Laat ons weten wat je zoekt en/of waarmee je hulp wilt.

Facebookmail