Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7

Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7 biedt de rust en ruimte om er lekker even tussenuit te zijn, of juist om je volledig te kunnen focussen op je werk. Met multifunctionele zalen, een eigen evenementenhal en restaurant en ruime, comfortabele kamers is dit hotel de ideale plek om te verblijven en de verrassend mooie omgeving te ontdekken.

Geniet van een heerlijk verblijf in één van de 120 ruime en comfortabele kamers. Kies wat bij je past: de Suites, Comfort Kamers of Standaard Kamers zijn voorzien van alle comfort en luxe. Naast tweepersoonskamers zijn er ook kamers waar je kunt overnachten met drie of vier personen.

Neem plaats in het restaurant en geniet van een uitstekende maaltijd in een informele sfeer. Het chefs team creëert ieder seizoen een verrassend à la carte menu waarbij het jou als gast aan niets ontbreekt. Ze maken gebruik van lokale leveranciers om de seizoensmenu’s invulling te geven. Zo worden de asperges iedere dag vers van het land geserveerd. In het buffetrestaurant geniet je van Live cooking. Bij mooi weer kun je eten en drinken op het terras waar het weidse uitzicht je zal verrassen.

Het hotel telt tien geautomatiseerde multifunctionele zalen, waarvan drie moderne boardrooms. Deze zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten, workshops en feestelijke gelegenheden. Ook zijn er sportfaciliteiten en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kijk je op Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7.

Fotograaf: Daphne Mennenga
Fotograaf: Daphne Mennenga

Facebookmail