Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek bevindt zich op de grens van Groningen en Midden-Groningen. Je kunt kiezen uit vier type kamers en twee suites; aantrekkelijk geprijsd, betaalbaar comfort, rust, luxe & pure ontspanning. 

In het Falcon Restaurant geniet je van huisgemaakte gerechten met verse producten uit de omgeving van Groningen. De sfeervolle zalen bieden diverse mogelijkheden voor zowel de particuliere als zakelijke gast en met voor ieder budget een uitstekende formule. 

Stad, strand & natuur zijn vanuit Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek binnen handbereik. Geniet ongestoord van de landerijen rondom Groningen en Drenthe, zoals natuurgebied 't Roegwold of het Zuidlaardermeergebied. Het hotel grenst aan Geopark De Hondsrug en is ambassadeur van dit gebied. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals expedities, routes en safari's. Ontdek tijdens je verblijf in Groningen de hunebedden, droogdalen, authentieke dorpen, moerassen en vele andere speciale plekken van dit park.

Voor meer informatie kijk je op Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek

Arrangementen

Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek biedt diverse arrangementen aan. Bijvoorbeeld het Wadloop arrangement, waarbij je kennismaakt met dit unieke natuurgebied door te gaan wadlopen. Zeehonden spotten, één zijn met de natuur en genieten van dit werelderfgoed. Een drie uur durende zwerftocht over het wad van acht kilometer onder begeleiding van een gids.

Voor meer informatie over deze en andere arrangementen kijk je op Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek - Arrangementen.

Facebookmail