The Land of Now

In de rust en ruimte van het noorden kun je het gras nog horen groeien en schitterende sterrenhemels aanschouwen. The Land of Now zit in een authentieke en sfeervolle hoeve uit het begin van de 20e eeuw. Inspirerend voor ontmoeting en verwondering, stilteplek voor rustvinders en vooral een plek die leeft en geliefd is bij opleidingsinstituten, organisaties, trainers en begeleiders uit binnen- en buitenland. Dompel onder in de essentie van yoga en ayurveda in dit inspirerende retreat center. Begeleide diepgaande en unieke yoga retreats nemen je mee naar het hart van yoga. Of ga voor ontspannende massages.

Ethical Foods & Drinks

Met hun foodconcept The Land of Taste brengt The Land of Now een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samen. Verse en biologische kwaliteitsproducten, met groenten in de hoofdrol, zorgen voor een verfijnd smakenpalet en verrassende gerechten. Verrassend voor jou, tof voor de wereld. Of het nu gaat om een lunch of een vijfgangendiner.

Duurzame vergader- en trainingslocatie in de rust en natuur van Groningen

Een stimulerende omgeving bevordert de creativiteit. Op The Land of Now kun je vergaderen en trainen op jouw manier. Of je nu een ‘out of the box’ locatie zoekt, op een rustgevende locatie in het groen wilt vergaderen of met jouw bedrijf een klimaatneutraal accent wilt geven aan je vergadering: een vergadering of bijeenkomst op The Land of Now haalt je uit de dagelijkse routine en inspireert tot nieuwe ideeën.

Als retreat center en duurzame vergaderlocatie biedt The Land of Now ruimte en aandacht voor mensen en hun ideeën. Ruimte voor de pionier in ieder individu. Eigentijds vergaderen met oog voor de mens in organisatie: zodat innovatie, productiviteit en maatschappelijke ontwikkeling hand in hand gaan.

Meer informatie vind je op The Land of Now.

Facebookmail