Stichting De Draad

Kunstenaars samenbrengen om gezamenlijk kunstzinnige projecten, activiteiten en evenementen te realiseren. Dat is het doel van Stichting De Draad.

De creatievelingen binnen De Draad komen uit allerlei disciplines passend bij de ruime insteek van concepten bedenken en ontwikkelen naar het begeleiden en uitvoeren ervan. Denk aan decorbouwers, geluidstechnici, houtbewerkers, kostuumontwerpers, muzikanten, multimedia-designers, presentatoren, recycling- en omgevingskunstenaars, tekstschrijvers, theatermakers en vormgevers.

Soms zetten deze kunstenaars iets eigens op, de andere keer helpen ze jouw project of idee vorm te geven. Iets eigens is bijvoorbeeld Art Carnivale. Dit kunstzinnige en culturele, laagdrempelige festival voor jong en ouder aan de rand van het Schildmeer bestaat sinds 2009.

Uitvalsbasis De Ent

De Draad heeft haar onderkomen in voormalige basisschool De Ent in Hellum. Regelmatig vinden hier exposities, kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten en podiumkunsten plaats. Kunst- en Cultuurhuis De Ent is normaal 's zondags open van 14.00 tot 17.00 uur, maar voorlopig gesloten. Meer informatie vind je op Stichting De Draad.

Facebookmail