Shantykoor De Scheepsjoagers

Als je een hobby zoekt en zingen leuk vindt, denk er dan eens aan om je aan te sluiten bij Shantykoor De Scheepsjoagers uit Muntendam. Bij De Scheepsjoagers staan discipline, kwaliteit, trots en plezier hoog in het vaandel. 

Iedere maandag repeteren de Scheepsjoagersmannen in De Menterne in Muntendam. In een ontspannen sfeer wordt er hard gewerkt en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd en bijgeschaafd. Het koor beschikt over een grote en populaire selectie Nederlandse en internationale shanty's en zeemansliederen. Daardoor is het heel publieksvriendelijk, wat het koor ook voor jonge mannen aantrekkelijk maakt. Het zingen leer je op de repetitie, maar natuurlijk zijn ook ervaren zangers welkom. Probeer het een maand lang gratis uit en bepaal of het iets voor jou is! Je krijgt er gegarandeerd een heleboel shantyvrienden bij. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om gezellig te komen luisteren. Regelmatig verzorgen De Scheepsjoagers optredens. Voor meer informatie kijk je op Shantykoor De Scheepsjoagers.

Facebookmail