Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd ligt tegen het mooie natuurgebied ’t Roegwold aan, met het Schildmeer op steenworp afstand (2 km). Ideaal om heerlijk tot rust te komen.

Dit kan bijvoorbeeld in het luxe vakantiehuis. Chalet Wildemansheerd is een modern houten vakantiehuis dat vier personen kan herbergen. Er is veel eigen ruimte omheen met een veranda, een grasveld en vrij zicht over de weilanden. Het heeft een eigen oprit en parkeerplaats. Het vakantiehuis is compleet uitgerust met een wasmachine, wasdroger, afwasmachine en TV. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming.

Liever overnachten in een tent, caravan of camper? De camping telt vijftien plekken. Het gevarieerde terrein ligt midden in het weidse land als een groene oase. Rondom de boerderij ligt een landschappelijke tuin en wandelbos. Op veel plekken geniet je van het uitzicht op het landschap.

Je kampeert privé in een gedeelte van het bos, gezellig op een veldje of in de boomgaard. Met mooie houtwallen waar ’s avonds best een muisje of een egel te voorschijn kan komen. En wanneer we het geluk hebben van een mooie zonovergoten dag, dan is de zonsondergang bij de boomgaard vanuit de luie stoel te bewonderen. Genieten dus.

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd is geschikt voor tenten, caravans en campers tot zeven meter en zeer geschikt voor fietskampeerders. Het terrein beschikt tevens over een ruime recreatieschuur met kookgelegenheid. Voor meer informatie kijk je op Wildemansheerd

Al wandelend of fietsend in de buurt? Maak dan gebruik van het Rustpunt: een zelfbediendingsplek voor koffie, thee en wat lekkers erbij. Rustpunt Wildemansheerd is een mooie plek bij de vijver waar je heerlijk kunt relaxen en uitkijken over de landerijen. 

Foto's: Wilco van der Laan

Facebookmail