Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd ligt tegen het mooie natuurgebied ’t Roegwold aan, met het Schildmeer op steenworp afstand (2 km). Ideaal om heerlijk tot rust te komen.

Dit kan bijvoorbeeld in een tent, caravan of camper. De camping telt vijftien plekken. Het gevarieerde terrein vormt een groene oase midden in het weidse land. Rondom de boerderij ligt een landschappelijke tuin en wandelbos. Op veel plekken geniet je van het uitzicht op het landschap.

Je kampeert privé in een gedeelte van het bos, gezellig op een veldje of in de boomgaard. Met mooie houtwallen waar ’s avonds best een muisje of een egel te voorschijn kan komen. En wanneer je het geluk hebt van een mooie zonovergoten dag, dan is vanuit de luie stoel bij de boomgaard de zonsondergang te bewonderen. Genieten dus.

Heb je liever wat meer luxe, dan is de chalet een optie. Dit moderne houten vakantiehuis kan vier personen herbergen. Er is veel eigen ruimte omheen met een veranda, een grasveld en vrij zicht over de weilanden. Het heeft een eigen oprit en parkeerplaats en is compleet uitgerust met een wasmachine, wasdroger, afwasmachine en TV. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming.

Al wandelend of fietsend in de buurt? Maak dan gebruik van het Rustpunt: een zelfbediendingsplek voor koffie, thee en wat lekkers erbij. Rustpunt Wildemansheerd is een mooie plek bij de vijver waar je heerlijk kunt relaxen en uitkijken over de landerijen. 

Voor meer informatie kijk je op Wildemansheerd

Foto's: Wilco van der Laan

Facebookmail