Lak of Smak Conceptstore

Voor eigenaar Jorn Van Dijken - Wielsma kwam met de opening van conceptstore Lak of Smak een langgekoesterde droom uit. “In 2016 maakte ik als polderjongen de keuze om mijn hart te volgen en naar het hoge noorden te verhuizen. In 2018 opende ik samen met mijn partner Arnold een webshop, en nu hebben we zelfs een echte store!”

Arnold Wielsma-Van Dijken, die regelmatig de nieuwste cadeau ideeën op Instagram post, vertelt: “We hebben net een nieuwe lijn binnen voor de feestdagen: verzorgende, vegan producten voor het lichaam en in huis, duurzaam verpakt die je kan hergebruiken en recyclen. Daarnaast is er heel veel keus in sieraden, geurstokjes en ander moois. Oftewel heerlijke cadeautjes om te geven of om te krijgen.”

Jorn van Lak of Smak

Ook buiten de feestdagen om scoor je bij Lak of Smak mooie items. Leuke outfits, unieke cadeautjes, mooie sieraden en tassen, schattige items voor de allerkleinsten en nog meer toffe woon- en lifestyle items. Ook kun je hier terecht voor een lekkere kop koffie of gezellige lunch of high tea.

Kijk voor meer informatie en de webshop op Lak of Smak.

Facebookmail