Op weg naar Kaap Steendam

Op weg naar Kaap Steendam is een gezellig eetcafé aan de rand van het Schildmeer en is een gelegenheid waar iedereen zich thuis kan voelen. De naam 'Op weg naar Kaap Steendam' is tijdelijk; het wachten is op de nieuwbouw van een prachtig paviljoen aan het Schildmeer. Maar ook nu kun je hier al heerlijk in het restaurant en op het terras zitten.

Gastvrouw Janet van Ommen: ,,We zijn gestart in coronatijd, dus hebben ons eerst gestort op afhalen en bezorgen. Nu kunnen we eindelijk onze gerechten serveren op het terras.” De kaart is heel afwisselend, van de vertrouwde saté of hamburger tot parelhoen en lekkere asperges. Er worden veel streekproducten geserveerd, zoals gebak van Zoet en Hartig uit Siddeburen of aardbeien en asperges van Meinardi. ,,De reacties zijn heel positief, ook omdat de gerechten er zo mooi uit zien. En de smaak is heel goed, zelfs van de simpele dingen. Ik hoor regelmatig dat mensen nog nooit zulke lekkere frites hebben gegeten!”

Kaap Steendam heeft bovendien plannen om het eetcafé uit te breiden tot cultuurcafé. In voorganger Podiumcafé Peter en Leni traden regelmatig topartiesten op van over de hele wereld: uit Canada, Amerika, Australië, Engeland. En dat in Steendam! Ook in het nieuwe café zal er gauw weer muziek klinken. Voor meer informatie kijk je op Kaap Steendam

Facebookmail