Kaap Steendam

Kaap Steendam is gelegen aan het Schildmeer, een prachtige omgeving in de gemeente Midden-Groningen. Geniet van een lunch, borrel of diner in het sfeervolle restaurant, of op zonnige dagen op het terras aan het water. Compleet met een geweldig uitzicht over het Schildmeer.

Laat je verrassen door de fijne ambiance, de sfeer, de gastvrijheid en het heerlijke eten. Ben je muziekliefhebber? Kaap Steendam organiseert regelmatig Music Dining avonden: een combinatie van diner met livemuziek van zowel lokale als (inter)nationale artiesten.

De keuken maakt vooral gebruik van lokale producten, zoals brood van de bakker van Meinardi uit Noordbroek en vlees van slagerij Angerman uit Siddeburen. De menukaart van Kaap Steendam wisselt mee met het seizoen. Kies voor heerlijke a la carte gerechten, of laat je verrassen door de wisselende specials.

Voor groepen ben je bij Kaap Steendam ook aan het juiste adres. Kom met familie, vrienden of collega´s genieten van bijvoorbeeld een uitgebreide lunch of diner.

Kaap Steendam is op woensdag en donderdag geopend vanaf 17.00 uur, en op vrijdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. Meer informatie vind je op Kaap Steendam.

Facebookmail