Hotel Faber

Hotel Faber is al meer dan 117 jaar een gastvrij familiehotel. Het pand en het hotelbedrijf kennen een rijke historie.

Bij Hotel Faber kan je overnachten in comfortabele hotelkamers. Tevens is er een grand café met terras en een restaurant. Ook als je niet in het hotel overnacht ben je hier van harte welkom. Bijvoorbeeld voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak, lunch, plate service of een verzorgd diner. Alles uit eigen keuken!

Hotel Faber beschikt over meerdere ruimten voor het verzorgen van een (familie)feest, jubileum, diner, buffetten, high tea, high wine of zelfs een walking dinner. Het personeel loopt dan rond met diverse kleine bord gerechtjes tijdens jouw feest. Alle zalen zijn sfeervol ingericht en voorzien van airco, geluidsinstallatie, draadloze microfoon, beamer en piano. De grote Faberzaal is met podium en dansvloer zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk je op Hotel Faber.

Arrangementen

Hotel Faber biedt diverse arrangementen aan. Ben je gek op golfen? Dan is het golfarrangement wellicht wat voor jou. Overnachten en lekker eten in Hotel Faber en overdag een balletje slaan op de mooie, natuurlijk aangelegde golfbaan Duurswold.

Voor meer info over deze en andere arrangementen kijk je op Hotel Faber - Arrangementen.

Facebookmail