Horeca-Catering WerkPro

Op steenworp afstand van Winkelcentrum De Hooge Meeren vind je het Horeca-Catering-project van WerkPro in het pand van de Vredekerk. Geniet van een grote verscheidenheid aan zowel heerlijke ‘oer-Hollandse’ als buitenlandse gerechten die de continu wisselende pool medewerkers met hun grote diversiteit in culturele achtergronden je voorschotelen. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 14.00 uur lunch je hier in het restaurant of op het terras.

Catering, afhaalmaaltijden en zaalhuur

Iedere donderdagavond kun je een vooraf besteld tweegangenmenu ophalen. Het menu staat het weekend ervoor op Horeca-Catering WerkPro en op De Vredekerk. De kosten bedragen € 6,50, gasten van Stichting Samen aan Tafel bestellen tegen een gereduceerd tarief. Reserveer uiterlijk tot 14.00 uur op de dinsdag voorafgaand aan de gewenste donderdag via cateringhoogezand@werkpro.nl of 0598 326 237. Bij opgave krijg je een tijdstip door wanneer je de maaltijd kunt ophalen, vanaf 16.30 uur.

Ook voor catering ben je bij Horeca-Catering WerkPro aan het goede adres, zowel zakelijk als privé. Je bestellingen kun je zelf afhalen of laten bezorgen. Desgewenst cateren ze op locatie. Op woensdag en vrijdag behoren de overheerlijke loempia’s tot de mogelijkheden, terwijl je voor het weekend ook een heerlijke eigengemaakte cake of een borrel-hapjesschaal voor twee (of meer) personen hebt.

De Vredekerk beschikt over zalen in verschillende groottes. Dat maakt ze zeer geschikt voor allerlei bijeenkomsten, van teambuilding tot cursussen. Hierbij verzorgt Horeca-Catering WerkPro de catering.

Maatschappelijke voorziening

Horeca-Catering WerkPro is een maatschappelijke horecavoorziening. WerkPro werkt samen met en begeleidt deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun re-integratie of dagbesteding.

Meer informatie vind je op De Vredekerk of op Horeca-Catering WerkPro.

Coronabeheersmaatregelen

  • Je kunt zowel binnen als buiten op het terras lunchen tussen 11.30 en 14.15 uur. Er mogen maximaal zestien gasten binnen zitten en maximaal acht op het terras. Per tafel maximaal drie personen met onderling 1,5 meter afstand. Voor grotere gezinnen vervalt deze regel
  • Reserveren is zeer wenselijk en het is handig ook alvast door te geven wát je wilt eten. Niet gereserveerd en toch komen lunchen? Dan wordt er op dat moment gekeken naar de mogelijkheden
  • Zowel bij reservering als bij binnenkomst vragen vrijwilligers naar naam, tijdstip, aantal maaltijden en gezondheid. Ook houden ze in de gaten: doorstroming van binnenkomen, betalen, halen maaltijd en via de achteruitgang naar buiten i.v.m. het maximaal aantal mensen die aanwezig mogen zijn in de ruimte
  • De 1,5 meter afstand, extra hygiënemaatregelen en routing worden in acht genomen en alle regels gelden zowel binnen als buiten
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen
  • Geen bediening aan tafel: is de bestelling klaar dan wordt het dichtbij op een karretje gezet en haal je het zelf naar tafel
  • Bij vertrek schoonmaak van tafel / stoel / menukaart enz.
  • Toiletbezoek is mogelijk (maximaal één persoon); via de aangegeven routing
  • Betalen zoveel mogelijk met pin
  • Medewerkers wijzen gasten erop als er iets niet volgens de voorschriften gaat en kunnen bij niet opvolgen van de aanwijzingen de toegang weigeren

Facebookmail