Horeca-Catering WerkPro

In het restaurant van St. Jozef in Sappemeer (Noorderstraat 142) geniet je van een grote verscheidenheid aan zowel heerlijke ‘oer-Hollandse’ als buitenlandse gerechten die de continu wisselende pool medewerkers met hun grote diversiteit in culturele achtergronden je voorschotelen. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 14.00 uur lunch je hier in het restaurant of op het terras.

Catering, afhaalmaaltijden en zaalhuur

Iedere donderdagavond kun je een vooraf besteld tweegangenmenu ophalen. De kosten bedragen € 6,50, gasten van Stichting Samen aan Tafel bestellen tegen een gereduceerd tarief. Reserveer uiterlijk tot 14.00 uur op de dinsdag voorafgaand aan de gewenste donderdag via cateringhoogezand@werkpro.nl of 0598 326 237. Bij opgave krijg je een tijdstip door wanneer je de maaltijd kunt ophalen, vanaf 16.30 uur.

Ook voor catering ben je bij Horeca-Catering WerkPro aan het goede adres, zowel zakelijk als privé. Je bestellingen kun je zelf afhalen of laten bezorgen. Desgewenst cateren ze op locatie. Op woensdag en vrijdag behoren de overheerlijke loempia’s tot de mogelijkheden, terwijl je voor het weekend ook een heerlijke eigengemaakte cake of een borrel-hapjesschaal voor twee (of meer) personen hebt.

Maatschappelijke voorziening

Horeca-Catering WerkPro is een maatschappelijke horecavoorziening. WerkPro werkt samen met en begeleidt deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun re-integratie of dagbesteding.

Meer informatie vind je op Horeca-Catering WerkPro.

Facebookmail