Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online – Voorlezen in de bieb

15 september

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

In verband met de corona maatregelen zijn alle groepsactiviteiten in de Bibliotheek in Hoogezand tijdelijk afgelast. Wel is er voor de jongste kinderen elke woensdagochtend om 10.00 uur een livestream voorleesuurtje en ’s middags om 15.00 uur is er een Bieblab livestream. Allemaal vanaf de Facebook pagina van Biblioheken Midden-Groningen. 

Hoera, het is weer voorleestijd! Vanaf september zitten ze in de biliotheek in Hoogezand iedere woensdagmiddag om 14.30 uur klaar op de gele bank op de jeugdafdeling. Schuif maar aan en doe maar mee!

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Onderzoek wijst uit dat kinderen die worden voorgelezen beter scoren op school. Ze kennen meer woorden en zijn beter in het verwoorden van emoties. Kom daarom langs tijdens een van de voorleesmomenten voor kinderen.

Lekker luisteren en spelen!

De meeste kinderen zijn dol op voorgelezen worden. Zeker als het een uitje is waarvoor ze speciaal ergens naartoe gaan. Voorlezen in de bieb is zo’n speciaal moment. Laat ze lekker luisteren naar een mooi of spannend verhaaltje, terwijl je zelf een kopje koffie of thee drinkt. Of bijvoorbeeld rondsnuffelt tussen de boeken of een tijdschrift leest. Tijdens veel voorleesactiviteiten kunnen de kinderen ook knutselen en kleurplaten kleuren.

Tot en met 6 jaar.

Voor meer informatie kijk je op Bibliotheek Hoogezand.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
15 september
Evenement Categorie:
Website:
https://ticketing.biblionetgroningen.nl/?id=12&pi=7&cursusid=923

Locatie

Bibliotheek Hoogezand
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Organisator

Biblionet Groningen

Overige informatie

Kosten
Gratis.