Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pop-up schrijfcafé

26 november @ 13:30 - 15:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 26 november 2022 at 13:30

Tijdens Heel Nederland Leest verzorgt Lilian Zielstra een aantal pop-up schrijfcafés. Ga aan de slag met creatieve schrijfopdrachten en stel je vragen tijdens de workshop. ‘Oud worden, jong blijven’ is het thema. Iedereen wil graag fit en vitaal blijven. Hoe doe jij dat? Wil je wel oud worden? Waarom wel of niet? Hoe haal jij het kind in je naar boven? Wie was je als kind? Welke herinneringen heb je aan vroeger?

Naast schrijver is Lilan Zielstra ook dichter. In 2017-2018 was ze stadsdichter van Groningen en publiceerde ze een aantal bundels.

Details

Heel Nederland Leest

De hele maand november leest heel Nederland hetzelfde boek over het thema ‘Oud worden, jong blijven’. Nederland Leest is een campagne waarbij je tijdens de maand november gratis een boek kunt ophalen bij je lokale bibliotheek. Dit jaar is dat Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. Scholen krijgen een pakket boeken voor groep 8 met het boek De regels van drie van Marjolijn Hof. Naar aanleiding van deze boeken zijn er activiteiten in de bibliotheken waarbij je met elkaar in gesprek kunt of zelf aan de slag gaat met het thema.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
13:30 - 15:30

Organisator

Biblionet Groningen

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.