Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openluchttheater Hamlet

8 september @ 14:00 - 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 8 september 2024 at 14:00

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Na de succesvoorstelling ‘De Gelaarsde Poes’, ‘Snorro’ en ‘Lang en Gelukkig’ brengt het Fraeylema Theater nu deze vrolijke familievoorstelling als een parodie Shakespears stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijtjes en prachtige liedjes. Waar je bij moet zijn. Of niet zijn, dat is de vraag… Wees er maar bij!

De musical is geschreven door Don Duyns en de muziek is gebaseerd op de hits van Queen. Een theatraal feest met kostuums van Lieneke Visser, wollen pruiken van Reinhilde Stoot, het decor van Bas de Bruijn en prachtige liedjes onder leiding van het orkest van Jasper Vaessen. Albert Secuur heeft de regie.

Praktisch

  • Entree: € 15 volwassenen, € 8 kinderen t/m 14 jaar
  • Voor zaterdag 7 september 2024 is er ook een combiticket te koop à € 20: hiermee krijg je toegang tot overdag ’t Woldfestival en ’s avonds Openluchttheater Hamlet
  • Tijdens de pauze en na afloop is er tijd voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje
  • Meer informatie en kaarten bestellen vind je op Openluchttheater Hamlet
Facebookmail

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL

Organisator

Fraeylema Theater

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.