Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarsplantenmarkt

19 september @ 10:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 20 september 2020

Genieten van de nazomer én je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan allebei op de Najaarsplanten­markt die plaatsvindt op 19 en 20 september èn 26 en 27 september bij specialiteitenkwekerij Tuingoed Foltz in Meeden.

De Najaarsplantenmarkt geldt als de feestelijke afsluiting van de zomer. Ter ere daarvan gelden flinke kortingen op vrijwel alle planten. Ook worden er alleen tijdens deze weekends grote pollen uit de tuin verkocht.

Plantperiode bij uitstek
Het najaar is de beste tijd om te planten. Een plant die nu de – nog warme – grond in gaat, heeft volgend jaar al een flinke voorsprong. Extra aandacht is er dit weekend voor siergrassen en najaarsbloeiers als herfstanemoon, zilverkaars, asters, zonnehoeden en Salvia’s.

Bijzondere gasten
Het eerste weekend – 19/20 september – is de internationaal bekende varenkweker Wouter van Driel te gast. Hij neemt een unieke collectie tuinvarens mee naar Meeden. Op 26/27 september verrassen De Cruydthoeck en De Heliant de bezoekers met verwilderingsbollen, bijzondere zaden en inheemse planten.

Teas & Scones en tuinbeelden
In de tuinen staan tot eind september de indrukwekkende beelden van Alinda Ottens, Moniek Westerman en René de Boer opgesteld. Engelse teas & scones en Gronings-Brabants gebak maken er een nazomers tuinfeest van.

De Najaarsplantenmarkt is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kijk je op Tuingoed Foltz.

 

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.tuingoedfoltz.nl/

Locatie

Tuingoed Foltz
Hereweg 346
Meeden, 9651 AT
Telefoon:
0598635000
Website:
www.tuingoedfoltz.nl

Organisator

Tuingoed Foltz
Website:
www.tuingoedfoltz.nl

Overige informatie

Kosten
Gratis.