Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentekriebels bij Kultuureiland Damsterplas

13 mei 2023 - 14 mei 2023

verplaatst van 13 en 14 mei naar 24 en 25 juni 2023

Rondom de Damsterplas bij het dorp Steendam is het Kultuureiland in ontwikkeling: het begin van een recreatieve kunstbelevenis in Midden-Groningen waarbij kunst, cultuur en natuur zich zullen vermengen met als basis aandacht en respect voor de natuur.

Dit belevenispark zal het gehele jaar toegankelijk zijn en krijgt diverse speel- en recreatievoorzieningen, verrassende exposities en uiteenlopende voorstellingen. Telkens nieuwe, veranderende en groeiende omgevingskunst. Het wordt een plek waar je graag  terugkomt en die altijd weer verwondert.

Op 24 en 25 juni 2023 organiseert stichting Kultuureiland een vrolijk feestje op deze mooie locatie voor jong en ouder publiek.

In samenwerking met kunstenaarscollectief De Draad en het Beleveniscollectief wordt dit weekend ingevuld met muziek, markt, theater, activiteiten voor kinderen, horeca, een wandelroute over het terrein en meer. Een boeiende kennismaking met het Kultuureiland die beide dagen om 12.00 uur van start gaat. Op zaterdag duurt dit feestje tot 23.00 uur en op zondag tot 20.00 uur.

Details

  • Om toegang te krijgen tot al deze feestelijkheden kun je een kaartje reserveren door een e-mail te sturen naar: backoffice@kultuureiland.nl
  • Een kaartje kost € 7,50 per persoon inclusief een festivalmuntje voor een drankje. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang
  • Wees er snel bij want ‘op is op’. Het aantal bezoekers per dag is beperkt, ook i.v.m. de parkeermogelijkheden

Wees welkom op dit feestje! Kijk voor meer informatie en het programma op Kultuureiland.

Facebookmail

Gegevens

Begin:
13 mei 2023
Einde:
14 mei 2023
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kultuureiland Damsterplas
Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.