Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GRN – Groninger Festival

13 november 2021 @ 14:00 - 23:00

Er gaat niets boven Groningen en dat mag gevierd worden! In deze eerste editie van GRN ga je op reis langs de Groninger taal, Groninger film, muziek, literatuur, film en nog veel meer met onder andere Jan Henk de Groot, Bert Hadders, Edwin Jongedijk, Erwin de Vries en de band Nulvieftig. In het literaire café kun je meedoen met een Pubquiz en Lianne Abeln presenteert haar nieuwe boek. Fotograaf Wilco van der Laan laat de Groninger landschappen zien en je kunt aanschuiven bij verschillende films en documentaires.

Bert Hadders en de Nozems XL – In Iemandsland

De band speelde van 2008 tot 2018 samen en voor deze optredens en een overzicht op cd, boek en lp, komt de originele bezetting aangevuld met gasten weer bij elkaar. Verwacht een avond met prachtige liedjes in het Veenkoloniaals, gespeeld door een zevental topmuzikanten.

Haide Bliksem Award 2021

Welk theatergezelschap, schrijver, kunstenaar of liedjesschrijver gaat er dit jaar vandoor met de Haide Bliksem Award? De jury beslist welke Groninger afgelopen jaar het meest betekent heeft op cultureel gebied. De jury voor de uitreiking van de Haide Bliksem Award bestaat uit Louis van Kelckhoven (journalist Dagblad van het Noorden), René Walhout (RTV Noord) en Bente Louwrier (jongerendirecteur Kielzog).

De kosten variëren. Voor meer informatie over prijzen en het middag- en avondprogramma kijk je op GRN.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
13 november 2021
Tijd:
14:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.