Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feestelijke opening Doe Museum in Kielzog

16 juli 2022 @ 14:00 - 17:00

Steek je handen uit de mouwen en ga lekker aan de slag tijdens de tweede editie van het Doe Museum! Ook dit jaar kun je de hele zomervakantie in de theaterzaal van Kielzog aan de slag met Bricks en kunst. Bouw je eigen meesterwerk, ontdek gigantische kunstwerken of neem plaats achter een schildersezel. Het Doe Museum is leuk voor alle leeftijden!

In het Doe Museum kun je de hele dag aan de slag. Daarnaast mag je elke dag meedoen met te gekke kunstworkshops. Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor! Onder begeleiding is iedereen vanaf 4 jaar welkom om deel te nemen aan de activiteiten in het Doe Museum, te vinden in de theaterzaal van Kielzog. Dit jaar is het Doe Museum opgedeeld in twee blokken: 11:00 tot 13:45 uur en 14:15 tot 17:00 uur.

Feestelijke opening zaterdag 16 juli

Op zaterdag 16 juli trappen we gezamenlijk de zomer af tijdens de feestelijke opening van het Doe Museum. Enorme kunstwerken, gratis suikerspinnen en heel veel gezelligheid. De toegang is deze dag gratis dus kom gezellig langs!

Dagdeelkaart en zomerabonnement (onderaan deze pagina)

Ben jij een echte doener? Kies dan voor een zomerabonnement van 25 euro en doe 10 keer mee met het Doe Museum. Liever een dagdeel meedoen? Koop dan een dagdeelkaart voor 4 euro. Zowel een dagdeelkaart als een zomerabonnement dient per persoon aangeschaft te worden.

Gratis toegang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar, vanaf 4 jaar en ouder wordt er entree gevraagd. 

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
16 juli 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.kielzog.nl/activiteit/doe-museum/

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.