Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Onder voorbehoud – CT Heida & Band

19 oktober @ 20:00 - 22:00

Het optreden van CT Heida & Band is verplaatst naar maart 2022. De daadwerkelijke datum wordt nog vastgesteld.

Deze Groningse zangeres weet te verrassen met een stem die voor vrijwel ieder genre geschikt is. Samen met haar pianospel is het karakteristiek voor haar prachtige meerstemmige groovy liedjes. 

CT groeide op in een muzikale familie in een Fries dorpje. Muziek maken was belangrijk in het gezin. Iedereen speelde piano en haar vader haalde uit elk instrument muziek. CT en haar oudste zus speelden beiden gitaar en zongen dan tweestemmig. “Ik wilde zingen als Aretha Franklin, liedjes schrijven als Carole King en dan het liefst met Jimi Hendrix op gitaar. In mijn allereerste band was ik achtergrondzangeres. Daar legde ik mijn basis voor kleur en harmonieën.” 

CT’s carrière begon uitzonderlijk. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest. Naast de uit States meegenomen soul en gospel invloeden, bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country.  “Ik leerde in Minneapolis wat groove is en waar het in muziek voor mij over gaat. In de Cultuurwerkplaats BC47 laten we dat eens uitgebreid horen en zien.” 

Reserveren is verplicht en kan via info@metmeeercultuur.nl 06-29025092. Voor meer informatie kijk je op Cultuurwerkplaats BC47.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurwerkplaats BC 47 / Stichting Met Meer Cultuur
Borgercompagnie 47
Borgercompagnie, 9632 TC

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.