Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CT Heida & Band

29 oktober 2022 @ 20:00 - 22:00

CT Heida weet te verrassen met een stem die voor vrijwel ieder genre geschikt is. Samen met haar pianospel is het karakteristiek voor haar prachtige meerstemmige groovy liedjes. “De Groningse zangeres CT Heida weet te verrassen met een stem die voor vrijwel ieder genre geschikt is. Blues, jazz, soul, pop, gospel, country, you name it!”

Deze Groningse zangeres groeide op in een muzikale familie in een Fries dorpje. Muziek maken was belangrijk in het gezin. Iedereen speelde piano en haar vader haalde uit elk instrument muziek. CT en haar oudste zus speelden beiden gitaar en zongen dan tweestemmig. “Ik wilde zingen als Aretha Franklin, liedjes schrijven als Carole King en dan het liefst met Jimi Hendrix op gitaar. In mijn allereerste band was ik achtergrondzangeres. Daar legde ik mijn basis voor kleur en harmonieën.” 

CT’s carrière begon uitzonderlijk. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest. Naast de uit States meegenomen soul en gospel invloeden, bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country.  “Ik leerde in Minneapolis wat groove is en waar het in muziek voor mij over gaat. In de Cultuurwerkplaats BC47 laten we dat eens uitgebreid horen en zien.” 

Details

  • Kosten: € 15. Vrienden van Stichting Met Meer Cultuur € 12,50
  • Reserveren is noodzakelijk
  • Zaal open vanaf 19.30 uur
  • Voor meer informatie en reserveren kijk je op Cultuurwerkplaats BC47

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurwerkplaats BC 47 / Stichting Met Meer Cultuur
Borgercompagnie 47
Borgercompagnie, 9632 TC

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.