Doe Museum

Het Doe Museum is op zoek naar een nieuwe locatie en is daarom tijdelijk gesloten. Voor meer informatie kijk je op Doe Museum.

Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!

Het Doe Museum is een gezellige plek voor kinderen en volwassenen. Je vindt er prachtige tentoonstellingen die inspireren en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Naast het creatieve stuk is er volop ruimte voor spel.

Lekker eten en drinken kan in het gezellige museumcafé. Het Doe Museum zit op een prachtige locatie in Veendam, een modern gebouw met houten galerietjes, glazen loopbruggen en een gezellig binnen- en buitenterras. Je kunt heerlijk ontspannen lezen en er is natuurlijk gratis wifi. Het gebouw is goed toegankelijk met een rolstoel. Hulphonden zijn natuurlijk toegestaan, andere viervoeters mogen helaas niet naar binnen.

Voor meer informatie kijk je op Doe Museum.