De Amshoff

Sfeervol uit eten met een Frans-Mediterraanse keuken en verse (streek)producten uit het seizoen; dat kan bij restaurant De Amshoff. De kracht van De Amshoff is de intimiteit, de verrassende smaaksensatie en de uitstraling van deze prachtige locatie. De gasten van De Amshoff kiezen voor een heerlijk avondje uit, met een drie- of viergangen menu van verse producten, die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Je zult geen menukaart aantreffen, maar je kan je elke maand opnieuw laten verrassen door de uitgebalanceerde en creatieve keuze van chefkok Jan Stams. Marola Claessen kan een bijzonder wijnarrangement voor je samenstellen, dat past bij het menu.

Blijven slapen? Dat kan. In de oude pastorie van De Amshoff zijn twee prachtige appartementen ingericht met uitzicht op de Engelse landschapstuin. De appartementen zijn sfeervol ingericht met karaktervolle kleuren en veel natuurlijke materialen

De Amshoff is bovendien dé trouwlocatie voor een perfecte bruiloft in Midden-Groningen. In de veenkoloniale kerk kan je elkaar het jawoord geven, en op dezelfde locatie kun je geheel in eigen stijl lunch, receptie, diner en huwelijksfeest organiseren. 

Voor meer informatie over het restaurant, de B&B en bruiloften kijk je op De Amshoff

Facebookmail