Cocoon Coffee & More

Bij Cocoon Coffee & More in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand vind je een espresso loungebar met een echte barista, die van de beste koffiebonen een heerlijke kop koffie voor je kan maken. Daarnaast biedt de uitgebreide theekaart je veel keus voor een heerlijk potje thee. De loungebar is kleinschalig en erop gericht om te kunnen genieten in een eigentijdse sfeer. 

Voor alle producten wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Zo komt het gebak en verse bourgondische brood voor de heerlijk belegde sandwiches bij bakker Meijer vandaan, en is het overheerlijke tapasplankje afkomstig van Kaashuis Wrongel.

Zoek een plekje binnen op de comfortabele banken of ga genieten in het zonnetje, op het gezellige en beschutte terras op het zuiden (aan de buitenzijde van winkelcentrum De Hooge Meeren). Hier is het heerlijk borrelen, met tropische cocktails en heerlijke biertjes van de tap met een tal van borrelhapjes. En ook thuis kan je nog nagenieten, want veel van de producten die je hier ziet zijn te koop. Kortweg dé plek om eens even heerlijk te "cocoonen"!

Openingstijden

  • Maandag: 12:00-18:00
  • Dinsdag t/m donderdag: 10:00-18:00
  • Vrijdag: 10:00-21:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Voor meer informatie kijk je op Cocoon Coffee & More

Facebookmail