Cocoon Coffee & More

Bij Cocoon Coffee & More in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand vind je een espresso loungebar met een echte barista, die van de beste koffiebonen een heerlijke kop koffie voor je kan maken. Daarnaast biedt de uitgebreide theekaart je veel keus voor een heerlijk potje thee. Naast koffie & thee is Cocoon ook een plek om te lunchen, te borrelen of een gezellige High Tea te doen. Zoek een plekje binnen op de comfortabele banken of ga genieten van het zonnetje op ons beschut terras op het zuiden.

Ook is er een Lifestyle & Living Shop met leuke cadeautjes. Heerlijk om naast een hapje en drankje even te neuzen in de shop met de nieuwste items op lifestyle gebied.

Voor alle producten wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Zo komt het gebak en verse bourgondische brood voor de heerlijk belegde sandwiches bij bakker Meijer vandaan, en is het overheerlijke tapasplankje afkomstig van Kaashuis Wrongel.

Zoek een plekje binnen op de comfortabele banken of ga genieten in het zonnetje, op het gezellige en beschutte terras op het zuiden (aan de buitenzijde van winkelcentrum De Hooge Meeren). Hier is het heerlijk borrelen, met tropische cocktails en heerlijke biertjes van de tap met een tal van borrelhapjes.

In het tweede pand van Cocoon Coffee & More op nummer 30A is ook ambachtelijk Italiaans schepijs verkrijgbaar.

Kortweg dé plek om eens even heerlijk te "cocoonen"!

Openingstijden

  • Maandag: 12:00-18:00
  • Dinsdag t/m donderdag: 10:00-18:00
  • Vrijdag: 10:00-20:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Voor meer informatie kijk je op Cocoon Coffee & More

Facebookmail