Camping De Heemtuin

Camping De Heemtuin in Muntendam is een kleine camping in een grootse omgeving. Met zes ingerichte safaritenten en twee open plekken voor een eigen tent. Voor natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers van alle leeftijden: op ontdekkingsreis in Oost-Groningen.

Heemtuin Muntendam en aangrenzend natuurpark Tussen de Venen zijn prachtig in alle seizoenen. De ideale omgeving om te kamperen en zelf te ervaren dat het gebied nog mooier is dan je al dacht! Tijdens je fietstocht of wandeling – ook met de hond – zul je verrast worden door de unieke flora en fauna.

De Heemtuin is een gevarieerd landschap met een duurzaam gebouwd paviljoen, een natuurspeeltuin en een avontuurlijk Mammoetpad. De terrascamping is gelegen op de grens met het natuurpark, zodat elke tent een geweldig uitzicht heeft.

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Er zijn mooie fietsroutes door veenkoloniaal gebied of langs authentieke Groninger borgen en meren met watersportmogelijkheden. Verder zijn er (buiten)kunstroutes en streekproducten en ben je zo in Groningen-stad of Assen voor de culturele afwisseling.

Voor meer informatie kijk je op Camping De Heemtuin.

Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen

Facebookmail